Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Kelly Osbourne se rozešla s veganem: Chuť na maso byla asi silnější

10. ledna 2014 | 09:00

Ani vztah rebelky Kelly Osbourne (29) a zarytého vegana Matthewa Mossharta (30) nepřečkal konec roku 2013 a zařadil se mezi ty, kterým už zazvonil zvonec.

Rebelka a bývalá boubelka Kelly Osbourne, se do vlasatého kuchaře a hlavně zarytého vegana Matthewa zakoukala v roce 2011 na svatbě topmodelky Kate Moss. Chvíli provozovali lásku na dálku a sex po telefonu, ale pak se vlasáč přestěhoval do New Yorku, aby mohl být Kelly nablízku pořád. Loni v létě se pak během dovolené v Karibiku zasnoubili a vypadalo to, že tahle pohádka bude mít šťastný konec. Konec sice byl, ale s jejich láskou.

Ještě o Vánocích spolu cukrovali, teď je lásce konec.
Autor: Instagram.com
Nový rok jako single

Ještě před Vánoci švitořila Kelly na svém bitteru o tom, jaká je jejich láska a jak jí její miláček připravuje doma romantické večeře. Jenže konec roku už slavili tihle dva odděleně a teď poslala Kelly svým fanouškům na sociálních sítích vzkaz: „Někdy špatné věci, které se vám v životě přihodí, vůbec nejsou špatné, zvlášť když se z nich poučíte.“ Těžko říci, proč se ti dva vlastně rozešli, oba tvrdí, že zůstali přáteli a mají skvělý vztah. Možná už Kelly nebavilo pojídat jen zeleninu a pít kafe bez mléka a tak dala svému veganovi košem.