Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Kam se poděly popové princezny? Dnes jsou z nich drsňačky

18. června 2013 | 06:00

Ještě před pár lety měly vizáž něžných panenek, dnes jsou potetované, paří od rána do večera, nešetří nadávkami a na sociálních sítích sdílí obrázky jointů nebo odhalených intimních partií. Nedá se nic dělat - tyhle popové princezničky se už nevrátí.

Rihanna (25)

Vzpomínáte si ještě, jak mívala vyžehlené vlasy, nosila růžové šaty a zpívala o lásce? Dnes má zpěvačka z Barbadosu vizáž sexy dračice, je extravagantní můzou mnoha světových návhářů a netají se svou náklonností k lehkým drogám.

Mezi její záliby patří také večírky s vyhlášenou pařmenkou Carou Delevingne, nevyrovnaný vztah s násilníkem Chrisem Brownem a pozdní příchody na koncerty. Fanoušci ji ale milují pořád...

...
Autor: Instagram, profimedia.cz

Miley Cyrus (20)

Jako seriálová Hannah Montana byla vzorem každé dívky ze slušné rodiny. Pak začala zlobit. Ostříhala vlasy, skamarádila se s rappery, vyfotila se polonahá pro V Magazine a natočila singl We Canť Stop, který pojednává o drsných večírcích s MDMA a kokainem.

...
Autor: profimedia.cz

Lindsay Lohan (26)

Nikdo už si přesně nepamatuje, kde tahle dětská hvězda hrála nebo co zpívala, ale každý zná její kalhoty. Alkohol, drogy, odvykačky, vězení - nic z toho jí není cizí. A životní styl se podepsal i na jejím vzhledu: v šestadvaceti vypadá jako vyžilá padesátnice z nádražky.

...
Autor: profimedia.cz

Amanda Bynes (27)

Další prototyp dětské hvězdičky, která s upadající kariérou ztratila i veškerou soudnost. Dříve ji americké puberťačky obdivovaly ve filmových limonádách z dílny Disney, dnes si můžou na Twitteru přečíst, jak (nejspíš pod prášky) sprostě uráží kolegy ze šoubyznysu.

...
Autor: profimedia.cz

Autor: mab