Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

To byl mejdan! Opilá Bučková a chudý Maxa pařili v Londýně

28. května 2013 | 06:00

Namol opilá Eliška Bučková, vysmátá Heidi Janků a Martin Maxa bez peněz. To všechno bylo k vidění na prestižní módní show v Londýně - a naše módní redaktorka Dita u toho nemohla chybět! Přinášíme vám exkluzivně její postřehy ze zákulisí.

Tak už víme, co budeme nosit na podzim. Velkolepá módní přehlídka značky F&F se nesla ve znamení širokých splývavých kalhot, elegantních volných blůz, sexy úpletových šatů, kožešinových vest a nesmrtelných "kanad".

Spolu s novináři na výpravu do Londýna vyrazily i české celebrity. Neobešlo se to bez vtipných hlášek, stylových outfitů a samozřejmě ani bez skandálů.

Nejsympatičtější pár? Heidi Janků s manželem

Páreček se od sebe nehnul ani na krok a evidentně dobře naladěná Heidi rozdávala úsměvy na všechny strany. Její manžel, téměř o 30 let starší Ivo Pavlík, zase (ve vší počestnosti) koketoval s přítomnými dámami.

Eliška Bučková a Jakub Malina na letišti.
Autor: archiv firmy

Bučková pod obraz

Modelka Eliška Bučková způsobila i se svou novou láskou ze sorty „zlatá pražská mládež“, milionářským synkem Jakubem Malinou, pořádný poprask. To když na samotnou přehlídku F&F dorazili v hodně podroušeném stavu.

Eliška vrávorala na svých tenkých nožkách a všem se snažila vysvětlit, že Kuba je na podobné akci poprvé. Jak to ovšem souviselo s jeho pádem přímo do davu hostů, to nikdo tak docela nepochopil.

Martin Maxa a Tereza Maxová. Ne, nejsou manželé!
Autor: archiv firmy
Maxa bez liber

Pozván byl i zpěvák a moderátor Martin Maxa. Ten se nechal před přehlídkou vyfotit se svou jmenovkyní, topmodelkou Terezou Maxovou, a řádně si pozornost užíval. Menší faux pas však byla absence liber v jeho peněžence! Dokonce se nechal „po gentlemansku“ pozvat na kávu od jedné sličné novinářky...

I Missky mají IQ

Bývalé adeptky na Miss Bára Vida Kolářová a Eva Čerešňáková vyvrátily mýtus o tom, že modelky bývají poněkud bez intelektu. Omyl! Obě krásky jsou inteligentní a skvělé glosátorky. Na společné večeři byla právě s nimi největší legrace.

Dvě masky na letišti
"Nej kámošky" Nikol a Martina.
Autor: archiv firmy

Moderátorka a herečka Nikol Štíbrová se zpěvačkou Martinou Pártlovou působily jako nejlepší kamarádky. Jako suvenýr si z Londýna přivezly papírové masky prince Williama a Kate Middleton a snažily se s nimi projít letištní kontrolou.

Hvězdy večera

Topmodelky Tereza Maxová a Petra Němcová zdobily přehlídku tentokrát nikoliv na mole, ale v pvní řadě jako VIP hosté. Tereze se nejvíc líbily krátké nohavice u kalhot v pánské kolekci, které vtipně okomentovala slovy: „Tohle kdyby viděl Václav Havel, určitě by řekl: Vidíte, a mně se tehdy smáli!“

To Petra Němcová lámanou češtinou obdivně hodnotila více než kolekci přítomné sexy manekýny. Obě překvapily tím, že na přehlídku dorazily v modelech F&F. „Lidi se mě ptali, jestli ta sukně, co mám na sobě, není od Chanelu," prozradila se smíchem Tereza.

Video se připravuje ...
Malá ochutnávka z přehlídky F&F • VIDEO: archiv firmy

Autor: Dita Černá