Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Největší hvězdné make-up trapasy: Monokly i nos od kokainu!

20. května 2013 | 14:00

Pojďme si to říct na rovinu: bez svých vizážistů by celebrity nebyly ani z poloviny tak krásné, sexy a stylové. Někteří by ale spíš než chválu a honoráře v tisících dolarů zasloužili vyhazov. Podívejte se, které hvězdy to v posledních letech nejvíc odnesly!

Kokainová Nicole

Australská herečka Nicole Kidman si před čtyřmi lety prožila menší peklo, když ji bulvár propíral za její vizáž na premiéře filmu Nine. Nebylo divu - Nicole tehdy vypadala, jako by v zákulisí pořádně zabořila nos do kokainu.

Bílý prášek, který se jí usadil i pod očima, byl ve skutečnosti transparentní pudr vytvořený speciálně pro HD kamery a fotoaparáty. Vizážistce se bohužel utrhla ruka, a ve světle blesků tak pudr na tváři Nicole vytvořil nehezké bílé plochy.

Nicole Kidman a její známý trapas s pudrem.
Autor: profimedia.cz

Vodnice Heidi

Jako kdyby vylezla z vody - tak vypadala modelka Heidi Klum na party k uvedení parfému, který vytvořila její kamarádka Eva Longoria. Ta na ni nejspíš moc hrdá nebyla: silná vrstva rozjasňovače spolu s kopcem tužidla ve vlasech vytvořily look s pracovním názvem "až příliš mokrý vzhled".

Heidi Klum asi zrovna vylezla z bazénu.
Autor: profimedia.cz

Dvoubarevná Miley

I vizážisté zpěvačky Miley Cyrus se někdy utnou. Na party časopisu Maxim vyrazila s líčením, které jí nejspíš mělo vymodelovat tvář. Dopadlo to bohužel trochu jinak. Hnědá horní polovina obličeje + bílá spodní? To není zrovna přirozený kontrast.

Oběť vizážistů Miley Cyrus s bílou bradou.
Autor: profimedia.cz

Vampýrka Leighton

Hvězda seriálu Gossip Girl, krásná Leighton Meester, vypadá většinou bezchybně. Na tři roky starý trapas, kdy vyrazila na party s fialovými stíny ve stylu pandy, která vstala z mrtvých, asi jen tak nezapomene. Monokly prostě nikdy nebudou trendy...

Leighton Meester bychom v noci na ulici potkat nechtěli.
Autor: profimedia.cz

Autor: mab