Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poznáte ho? Z baculatého kloučka se stal idol žen!

4. února 2013 | 14:30

Poznáte herce, který se během své kariéry stal sexsymbolem a jeho jméno je synonymem pro mužskou krásu?

Je to neuvěřitelné, letos bude z modrookého blonďáka, který se narodil ve znamení střelce, padesátník. Rozhodně ale ještě nepatří do starého železa!

Herec, který se postupem času stal jedním z největších sexsymbolů, začínal jako model v reklamě na Levi´s, objevil se v kultovním seriálu Dallas a svůj zadek ukázal ve velkofilmu Troja. Víte o kom je řeč?

Raketový start herce Brada Pitta (49) odpálil kultovní film Thelma a Louise, kde si zahrál typického floutka, který je zatraceně sexy. Nálepku "hezké tvářičky", však tento hollywoodský krasavec sundal velice rychle a začal se profilovat jako herec všech rolí. Dopomohl mu k tomu film Teče tudy řeka, kde si Brad zahrál psychopatického záporáka, a to pod taktovkou Roberta Redforda, svého předchůdce mezi světovými idoly.

Brad Pitt ve filmu Hanebný pancharti
Autor: Bontonfilm
To, že není jen tak nějaký herec, začal Brad Pitt potvrzovat výběrem filmů a rolí, ve kterých se nebál odhalit se až na dřeň. Ať už si zahrál blázna ve filmu Dvanáct opic, vzal roli v Podivuhodném případu Benjamina Buttona či se předvedl v Hanebných panchartech, vždycky dokázal být přesvědčivý a skvělý. Mezi postavami záporáků a podivínů se ale stihl zavděčit i svým fanynkám a střihnout si oddychové role v kasovních trhácích, jako byla trilogie Dannyho parťáků.

Brad patří k nevíce sexy mužům planety
Autor: profimedia.cz
Protože tento trochu tajnosnubný herec rád překonává konvence a posouvá se dál, není překvapením, že se jako první muž stal tváří ikonického dámského parfému Channel No. 5.

Přesto že je Brad Pitt v jednom kole, stačí se naplno věnovat rodině, a tak začátkem roku 2013 obletěla svět zpráva, že spolu s Angelinou Jolie (37) čekají dalšího potomka. Do jejich početné rodiny by tak mezi Maddoxe(11), Paxe (8), Zaharu (7), Shiloh (6) a tříletá dvojčata Vivienne a Knoxe přibyl už sedmý přírůstek.