Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

VIP Prostřeno! Zbídačený Hložek: Nejdřív trpěl hlady, teď málem umrzl

10. ledna 2013 | 05:00

Populární zpěvák Stanislav Hložek (58) tentokrát celé natáčení doslova protrpěl. Po večeři u Katky Neumannové (39) se musel dojídat starým ztvrdlým chlebem a teď ho sportovec Petr Koukal (30) nekompromisně zavřel do mrazícího boxu.

Interpret hitu Holky z naší školky se poněkud netradiční "zábavě" vzpouzel. Prozradil, že zimu nenávidí. Když na teploměru spatřil to šílené číslo - 122°C, nechtěl věřit svým očím. Snažil se bránit starostí o své zdraví i hlas, který ke své obživě potřebuje. Nebylo mu to však vůbec nic platné.

„Po vynikající hostině nás Petr vzal do posilovny, jejíž součástí byla mrazicí komora. Já nejdřív jako zpěvák vzdoroval, ale šoupli nás tam všechny. Bylo tam minus 122 a nakonec dokonce 136 stupňů! Bylo to šílený! Museli jsme pochodovat, jinak bychom tam přimrzli – a to jsme tam byli jen dvě minuty! Byl jsem z toho v šoku já i moje tělo,“ popsal pak Hložek svůj hrůzostrašný zážitek.

Už zbývá jen navléct ochranné pomůcky a hurá do mrazu.
Autor: FTV Prima
A překvapeni, ať už příjemně či nepříjemně, byli i ostatní soutěžící. „Kryokomora mě dostala, nikdy jsem v ní nebyla,“ přiznala "zlatá" Katka Neumannová. Zato nejstarší Kateřina Macháčková (63) jde odvážně do všeho a bere to jako úžasný zážitek.

 

Opravdu příjemně ale dvojnásobný účastník olympiády a náš přední badmintonista Petr Koukal překvapil své soupeře dokonalým tříchodovým menu s pikantními krevetami, argentinskou svíčkovou přelitou pepřovo-smetanovou omáčkou s opečenými bramborami a nevšedním dezertem – štíhlými nudlemi se sušeným ovocem a ořechy.

Jestlipak se Petr s krevetami zavděčí všem?
Autor: FTV Prima
„Sázka na maso je u kluka a u sportovce zcela logická,“ těší se na biftek milovnice steaků Katka. „Meníčko je chlapský, jasný, účelový,“ líbí se nabídka také zpěváku Hložkovi. Kateřina Macháčková ocení, že Petr nezapomněl nahřát talíře.

„Miluju steaky, miluju bifteky a málokdy v životě jsem jedla tak šťavnatej a akorát měkkej biftek,“ rozplývá se herečka nad hlavním chodem. „Klobouk dolů,“ báječně si pochutná i Standa. „Dlouho jsem nejedl už nic tak dobrého,“ chválí soupeře.

„Byl to uvolněný večer, pěkně to odsejpalo, to mám ráda,“ zhodnotí nakonec předposlední večer zlatá olympionička a mluví za všechny zúčastněné VIP hosty.

Dojde tentokrát vůbec na oblíbené „Holky z naší školky“? A jak si s vařením tentokrát Standa Hložek poradí? Kdo nakonec vyhraje vysněný zájezd k moři? Ujme se Standův průlomový návrh na losování výherce? Sledujte čtvrteční díl pořadu VIP Prostřeno od 20.15 hod. na Prima family!

Kdo vyhraje zájezd k moři tentokrát?
Autor: FTV Prima