Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Kuchař Jamie Oliver (35): Konečně mám syna!

Jamie Oliver s manželkou na cestě do porodnice. Za pár hodin už byl malý Buddy na světě.
16. září 2010 | 17:57

Fotky právě narozeného syna oblíbený kulinářský mág zveřejnil na svém internetovém profilu pár hodin po jeho narození. Doma už má tři dcery, proto doufal, že tentokrát to bude kluk. A přání se mu vyplnilo.

Manželka Jools porodila v noci ze středy na čtvrtek v portlandské nemocnici, kam jí Oliver odpoledne odvezl. Porod proběhl přirozenou cestou bez komplikací. Malý Buddy, jak syna pojmenovali, vážil přesně tři kila.

Když pár v březnu oznamoval, že budou mít čtvrté dítě, Jamie řekl: “Bylo by skvělé, kdyby to byl kluk, protože teď žiju v domě přeplněném estrogenem. A nejsem si úplně jistý, jestli je to pro mě zdravé.”

.
Autor: twitter.com

Přání se mu vyplnilo

Nadšený Jamie, který vždycky toužil po pokračovateli rodu, byl plný emocí. Cítil potřebu vykřičet své štěstí do celého světa.

“Mám dítě a je to kluk!  Jsem v šoku. Všichni jsme strašně šťastní, maminka byla úžasná a oba jsou na tom dobře. Mám čtyři krásné děti! Cože?”, napsal. “Teď budu muset asi začít předstírat, že vím něco o fotbalu.”

Strasti hvězdného páru

V další vlastní dítě už vůbec nevěřili. Bývalá modelka totiž již v minulosti médiím prozradila, že podstoupila léčbu, aby mohla potřetí otěhotnět, protože manžel si velmi přeje mít syna.

Trpí totiž syndromem polycystických ovarií, to brání dozrávání vajíček. Stejnou terapii musela podstoupit i před narozením dcer - osmileté Poppy Honey, sedmileté Daisy Boo i roční Petal.

.
Autor: twitter.com

Problém chtěl řešit adopcí

Jamie dokonce uvažoval o adopci, pokud by se jim nenarodil chlapec. „Když neumím udělat syna, tak bych si ho osvojil. Mám sice tři krásné a zdravé holčičky, ale lhal bych, kdybych řekl, že by nebylo skvělé mít kluka.“, řekl.

“Adopce je úžasný nesobecký akt. Jools by chtěla mít další dítě, ale pokud to nepůjde, je přeci tolik zranitelných sirotků, které potřebují lásku. Musím si s ní o tom promluvit.”, prozradil svůj záměr.

Autor: lena, josK