Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Sexy mamina Csáková: Touží po sňatku a druhém dítěti

26. srpna 2010 | 09:11

Zpěvačka Ilona Csáková (39) plánuje dalšího potomka. Téměř rok po porodu svého prvního syna Daniela (11 měsíců) by už znovu chtěla chovat.

„Máme z Daníka obrovskou radost a jestli nám to vydrží do příštího roku, tak si uděláme ještě druhou ratolest,“ svěřila se Blesku zpěvačka, jejíž plány u druhého miminka jen tak nekončí. Koketuje i s myšlenkami na svatbu!

Život po porodu

Zpěvačka přiznává, že s narozením syna se jí život naprosto od základů změnil. „Dělím dobu na tu před porodem a po porodu. Můj veškerý čas, myšlení, rozjímání, to všechno je jiné, než bylo před porodem,“ vysvětlila Csáková, která na spoustu věcí změnila názor. Ještě před časem jí svatba přišla jen jako formalita, teď by svatební zvony se svým partnerem Radkem Vonešem ráda slyšela. „Když mám rodinu, tak ta svatba k ní nějak patří. Vezmeme se stoprocentně, jen letos to už určitě nestihneme,“ řekla Blesku.

Zpěvačka je teď maximálně spokojená, v partnerském životě vše klape a syn jí dělá jen radost. „Nekňourá, je hodnej, roste jako z vody, už teď má 13 kilo, asi bude obrovskej po tátovi,“ smála se zpěvačka, které mateřství prospívá. Těhotenská kila šla po porodu dolů a běháním kolem malého taky ještě něco zhubla. Ale její vnady jí zůstaly. Jako jedna z kmoter nového studia módního návrháře Josefa Klíra měla oproti Leoně Machálkové a Tereze Černochové v těsném korzetu s přehledem ten nejbujnější dekolt. „Korzety mám ráda, podporují ženské křivky a prsa v nich skvěle drží,“ dodala Csáková.

Zpěvačka se připravuje i na oslavu 40. narozenin. Chystá k nim speciální koncertní vystoupení na 6. října v odsvěceném pražském kostele svatého Michaela.

Autor: Eva Tušková, hto