Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Top 5: Sexy lásky fotbalových borců

24. června 2010 | 12:43

Alena Šeredová (31), Abbey Clancy (24) a další jiné krasavice. Ženy znalé módy a stylu, které jsou díky svým miláčkům pod drobnohledem médií. Vybrali jsme pět šarmantních partnerek hvězdných kanonýrů bojujících na fotbalovém mistrovství světa v JAR. Jaká se vám líbí nejvíce?

Irina Sheik

Krásné partnerky fotbalistů.
Autor: profimedia.cz

partner: Cristiano Ronaldo

Nejlépe placený fotbalista světa, pětadvacetiletý Cristiano Ronaldo, si našel opravdu kus ženské. Ruská kráska Irina Sheik žije kvůli profesi modelky v Paříži, kde se mimo jiné stala tváří značky spodního prádla Intimissimi. Což ji katapultovalo do prestižní společnosti, kde potkala miláčka Ronalda..

Útočník Real Madridu Cristiano trénuje ve Španělsku, takže se s Irinou vídají jen, když čas dovolí.  To pak většinou jedou na dovolenou, aby si jeden druhého maximálně užili. Naposled se plavili na jachtě kolem italského pobřeží...

Alena Šeredová

Alena Šeredová pózovala ve čtvrtém měsíci těhotenství, ale přesto byla provokativně sexy
Autor: Stanislav Merhout, Men on the Moon

partner: Gianluigi Buffon

Vicemiss ČR 1998 našla kariéru i muže v Itálii, kde působí už devět let. S budoucím partnerem Gigi Buffonem se seznámila díky sportovní relaci, kterou spolumoderovala. S jedním z nejlepších fotbalových brankářů světa Alena žije šest let a jejich vztah sleduje celý Apeninský poloostrov.

Před třemi lety  se Gigimu a Aleně narodil syn Luis Tomas, k němuž před půl rokem přibyl bratříček David Lee. Jednatřicetiletá Šeredová se po prvním i druhém porodu vrátila velmi brzy zpět k modelingu. Energická Alena chůvu příliš nezatěžuje, synům se věnuje maximálně a ještě touží po holčičce.

Abbey Clancy

Krásné partnerky fotbalistů.
Autor: profimedia.cz

partner: Peter Crouch

Útočník Peter Crouche, hráč za Tottenham, to s televizní hvězdičkou a modelkou Abbey neměl z počátku vtahu jednoduché. Média totiž na Abbey vyhrabala její kokainovou minulost. Bulvár si také smlsl, když fotbalistovi nasadila parohy se svým expřítelem. Pár se pod takovým tlakem rozešel.

Láska ale byla větším esem a zamilovaný Peter dal za několik měsíců opět modelce šanci. Šťastná Abbey kývla a před rokem, po čtyřech letech vztahu, pár ohlásil zásnuby. Ti dva plánují opulentí svatbu, ale datum zatím neoznámili...

Alice Bregoli

Krásné partnerky fotbalistů.
Autor: profimedia.cz

partner: Alberto Gilardino

Hrdličky se zasnoubily před čtyřmi lety, ale svatbu museli odložit. Důvodem bylo Alicino těhotenství. A ona chtěla na velký den počkat, až bude mít zase krásnou postavu. A tak se stalo – sňatek se konal po narození dcery Ginevry.
Ani toto partnerství nebylo bez občasných krizí. Mohlo za ně dlouhé odloučení. Alberto hrál za Milán a Alice ještě studovala v městě Pizcenze, kde žije celá její rodina. Teď je vše zalito sluncem a spokojené manželství očekává narození další holčičky.

Zara Naira

581814:gallery:true:true

partner: Diego Forlan

Argentinská modelka má opravdu štěstí. Její miláček Diego Forlan totiž kope za madridský tým a ona nedávno dostala nabídku od španělské televize k moderování. Zara tedy může žít se svým Diegem a zároveň se realizovat i jinak než v roli micinky v domácnosti.

Mimochodem, pro Zaru není žádná novinka mít v rodině slavného a úspěšného fotbalistu. Její sestra, úspěšná manekýna Wanda Nara, je totiž bývalou přítelkyní slavné argentinské legendy nynějšího kouče na mistrovství světa Diega Maradony.

Autor: amp, frč