Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

TOP 5: Pravá ňadra czech made

17. května 2010 | 05:00

Svět se často v při pohledu na dekolt hvězd dohaduje, zda jsou jejich vnady pravé či silikonové. U pěti následujících tuzemských krasavic je jisté, že mají ňadra od Pánaboha

Mimochodem, Blesk.cz se deseti mužů ze showbyznysu zeptal, zda mají raději implantáty nebo možná méně dokonalá prsa bez úprav. Byli zastoupeny všechny generace chlapů a drtivá většina dotázaných dala přednost matce přírodě. A řada slavných respondentů mimo diktafon jmenovala některou z dam této topky jako důkaz svého tvrzení. Nejčastěji padlo jméno Ivy Kubelkové a Simony Krainové.

Lucie Borhyová

Dokonalé tělo, smyslný pohled... Není divu, že řecký movitý podnikatel Niko nedokázal Lucii Borhyové odolat při loňském focení jejího nového kalendáře na Krétě.
Autor: Vladimír Štross

Plný dekolt moderátorky hlavních televizních zpráv je erotickým bonusem pro každého muže, který události sleduje. Lucka patří k typům dobře stavěných plnokrevných žen, jimž ňadra spolu s širším hrudníkem opticky přidávají na objemu. Je v dobrém slova smyslu sexy samicí jako Ilona Csáková s tím, že zpěvačka má vnady umělé.

Andrea Verešová

Andrea Verešová poprvé zapózovala pro pánský časopis Playboy
Autor: Playboy - Jiří Hurt

Drobná ramena, křehký hrudník, úzké boky, dlouhé nohy a sexy plná prsa. To, kvůli čemu jiné trpí a platí plastikům nemalé prachy, Veršová dostala zadarmo do vínku. Ani dvojnásobné mateřství a dlouhodobé kojení Andree na sexappealu neubralo. Naopak. Loni na MFF v Karlových Varech byla její, mateřským mlékem nalitá prsa vděčným objektem všech fotografů.

Simona Krainová

Simona Krainová.
Autor: Braňo Šimonšík, Ladislav Křivan

Simona, stejně jakou její slavnější vrstevnice Eva Herzigová (do Paříže odešly za kariérou společně) patří do generace holek, které ve světě prorazily přirozenou krásou, nikoli díky plastikům. Krainová to sice na symbol podprsenky Wonderbra jako Herzigová nedotáhla, ale i jí přinesla ňadra spoustu zajímavých zakázek. Na rozdíl od Herzigové je má dokonalá dodnes a je si toho ve svých šestatřiceti plně vědoma. Otázkou je, co s prsy udělá v jejím věku těhotenství a kojení.

Taťána Kuchařová

468991:gallery:true:true

V době kdy vyhrála Miss ČR a následně Miss World měla něžnou tvář připomínající mrkací panenku. A k tomu dokonalou siluetu vyjádřenou mírami devadesát, šedesát, devadesát. Hektický život úspěšné ženy se na výrazu nevinného Tánina obličeje sice podepsal, ale křivky zůstaly sexy. Kuchařová musela pro americký modeling, kde se úspěšně prosazuje, zhubnout, ale ňadra jí zůstala. A zdají se větší než dřív.

Iva Kubelková

Iva Kubelková
Autor: Stock

Modelka, dnes spíše moderátorka a příležitostná herečka Iva nepatří ke kráskám s dokonale symetrickou figurou. Tohle není žena s klasikou linií kytary. Úzká ramínka a hrudníček, rovný pas, extra útlé boky s vystupujícími kyčlemi a dlouhé nohy. Plus monumentální prsa, od nichž se muži nedokážou pohledem odtrhnout. Právě prsa Ivu proslavila a až poté mohla dokázat, že může nabídnout i něco víc, než jenom je. Iva stejně jako Krainová odolala exkluzivním nabídkám Playboye a jiných prestižních pánským magazínů. A na rozdíl od Krainové sveřepě tvrdí: „Nikdy bych to neudělala.“

Autor: Františka Čížková, Adéla Pěničková