Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

TOP 5: Kráska a zvíře. Láska nebo vypočítavost?

3. května 2010 | 18:55

SERIÁL: Kdekdo předpokládá, že půvabná žena si vybere přitažlivého chlapíka. Jenže tak to vždycky není. Některé páry jsou protipólem tohoto ideálu. Nejen fyzické rysy, ostře řezaná tvář a tělo Adonise něžné pohlaví okouzlí. Láska má svou ogiku. A peníze leckdy přitahují víc, než krása Davida.

Simona Krainová (37) a Karel Vágner (33)

507790:gallery:true:true

Úspěšná modelka se znovu zamilovala. Vztah s Karlem ale dlouhou dobu před veřejností zapírala. A to dokonce i když ho on sám potvrdil. „Ano, jsme spolu,“ přiznal Blesku Vágner už na začátku prosince. Simoně to trvalo o dva měsíce déle. Vztah nechtěla mediálně propírat. Teď se se synem muzikanta Karla Vágnera pokouší o dítě, dokonce se spekuluje, že těhotná už je. Žijí spolu v jedné domácnosti. Simona chodila s mnoha fešáky, ale až s Karlem je konečně vyrovnaná a šťastná.

Paulina Pořízkova (45) a Ric Ocasek (61)

537074:gallery:true:true

První manekýna, která získala statut topmodelky. Dávno před Naomi Campbell, Cindy Crawford. Rodilá Češka, která vyrůstala v Holansku. Tam ji objevila modelingová agentura a poslala do světa. Na chotě narazila až v Americe. V pouhých devatenácti letech. Shodou okolností také původem Čecha. Kytarista kapely The Cars ji učaroval. Ne vzhledem, ale stejnou uzavřenou povahou. Stejně jako ona trpěl fobií z veřejných prostorů. Vzali se a svět se zděsil. Tak nádherná žena v náručí takové příšery. Paulina ale narozdíl od jiných prožívá s Ricem vyrovnané manželství, které trvá už jednadvacet let.

Gábina Partyšová (31) a Josef Kokta (53)

Gábina bude mít hubenějšího muže
Autor: Jiří Hadač

Znali se dlouho. Josef se jako podnikatel pohyboval na stejných večírcích jako Gábina. Pozval ji na večeři a pak znovu a znovu. „Zjistila jsem, že se mi s ním báječně povídá. A když jsme takhle propovídali několik nocí, bylo mi jasné, že ho miluju," pověděla o začátcích vztahu Gábina. Kokta ví, co Gábina miluje, poslouchá ji. Je bohatý. Před čtyřmi lety měl pár pohádkovou svatbu na Konopišti. Manžel pro svou ženu udělá, co ji na očích vidí. Kupuje drahé dárky, snaží se zhubnout…Gábina mu na oplátku porodila kluka, dvouletého Kristiána.

František Janeček (64) a Tereza Mátlová (31)

284602:gallery:true:true

Když na veřejnost prosáklo, že úspěšný hitmaker a producent Janeček chodí s Terezou Mátlovou, nikdo vztahu budoucnost nedával. O záměru Terezy nikdo nepochyboval. Poměr vlivného muže a mladé hezké zpěvačky. "Jde ji jen o kariéru a peníze,“ proslýchalo se ze všech stran. Vzájemně úspěšný byznys. Ona mu vrátí jiskru mládí, on ji prosadí. Výsledkem je soužití korunované dcerou Emily Ann. Mátlová dala kariéře vale, upřednostnila rodinu. Většinu roku tráví v luxusním sídle na Floridě. Krásný vztah ve zlaté kleci.

Petr Janda (68) a Alice Jandová (28)

Petr Janda si se svou ženou Alicí ve společnosti už dlouho nedopřávali tolik vzájemné něžné pozornosti...
Autor: Ladislav Křivan

Velký věkový rozdíl, jistě. Ale Petr Janda, frontman skupiny Olympic, nikdy nebyl bůhvi jaký fešák. Alice poznala Petra když ji bylo osmnáct. Velká láska. Po třech letech se s ní ale Petr rozešel. Chtěl ji dát volnost, možnost vybouřit se. Po pár letech se ale znovu potkali. Láska ožila a domluvili se na svatbě. Vzah prošel o té doby několika krizemi, teď však vše vypadá idylicky. Z Petra Jandy se díky Alici stal po čtvrté v životě otec. Narodila se jim dcera Anežka, které šla za kmotřičku Jiřina Bohdalová. Petr Janda se ale nedávno Blesku svěřil, že z milence spíš stal kamarádem.


Autor: amp