Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

TOP 5: Největší módní trapasy celebrit

Fotografie
29. března 2010 | 17:33

ANKETA - Představujeme nový seriál. Každé pondělí přineseme pět příponou ‚nej‘ uvozených zajímavostí ze života celebrit, či módy. Tentokrát jsme vybrali pět trapasů nepozorných krasavic. Který byl nejvíc děsný? Hlasujte!

Odkryté kalhotky, vystavená bradavka, mastný nemožný flek. Každá žena by si na podobný společenský průšvih měla dávat pozor. Nehody se mohou stát i profesionálkám…

Eva Herzigová

Eva Herzigová
Autor: profimedia.cz

Česká topmodelka neuhlídala úsměv. Rudé rty, zářivý chrup. Tak to mělo vypadat. Místo toho všetečným paparazzi odkryla zuby zbarvené rtěnkou. Tohle faux pas se stává nepozorným babičkám, nikoli sexidolům.

Vanessa Hudgens

Vanessa
Autor: profimedia.cz

Mladá americká herečka, hvězdička filmu High school musical, se promenádovala po hollywoodském bulváru v nových šatech. Dokonce tak nových, že z nich nestačila sejmout ani visačku s cenou. Má snad málo peněz a chystá se oblečení vracet?

Kate Moss

Kate
Autor: profimedia.cz

Světoznámá modelka a múza zesnulého návrháře Alexandra McQueena se ukázala s mastnou skvrnou  na kalhotách. Z afterpárty módní přehlídky šla zavěšená do fashion fotografa Marca Testina. Příště by měla dávat větší pozor a na rautu dát na klín bavlněný ubrousek.

Amy Winehouse

Amy Winehouse
Autor: profimedia.cz

Zpěvačka ráda obléká vyzývavé outfity stylu rock’n‘roll. Těsný korzet nedává prostor pohybu. Jedno špatné zapózování a část dekoltu je odkryta. Amy, která nedávno podstoupila plastickou operaci, je však na implantáty pyšná. Dává je ráda na odiv.

Sharon Stone

Sharon Stone
Autor: profimedia.cz

Dvaapadesátiletá herečka, idol devadesátých let, má stále krásnou postavu. Při zvedání tašek zapomněla že má mini a ukázala zadeček. Na rozdíl od filmu Základní instinkt měla naštěstí kalhotky.

Autor: Adéla Pěničková