Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Erbová, Talmanová: Slavné milenky s ambicemi

Fotografie
26. dubna 2010 | 02:00

ANKETA: Lovkyně cizích mužů. Milovnice sexy mozků. Rozvracejí manželství, rodiny. Důvodů je spousta, peníze, láska, sex. U zadaného muže nalézají finanční zázemí, jistoty, nekonečný obdiv. Která z pěti slavných českých milenek to díky záletnému muži dotáhla nejdál? Hlasujte!

Vlaďka Erbová x Tomáš Řepka

547346:gallery:true:true

Odhaleno: červen 2009

Začátky vztahu byly mlhavé. Svědci je několikrát zahlédli vcházet do stejného apartmá. Ale buď jeden, či druhý z nevěrného páru zapíral. „To jsem nebyla já, ale moje dvojnice,“ pokusila se vylhat Vlaďka, když dvojici opouštějící hotel přistihl paparazzi. Erbová kvůli tajné lásce opustila i manžela, hokejistu Zdeňka Bahenského, se kterým má dceru Viktorku.

To Řepka, nejlépe placený fotbalista v Česku, manželku zatím neopustil. Nejde ani tak o lásku, touhu zachovat funkční rodinu. Kdyby manželství zkrachovalo, přišel by Tomáš o polovinu třísetmilionového majetku. Vlaďka to, zdá se, pochopila. Je hýčkaná, dostává drahé dárky. Proč by vynucovala společný život, prstýnek s diamantem…

Lucie Talmanová x Miroslav Topolánek

547342:gallery:true:true


Odhaleno: začátek roku 2007

Třicet let ženatý Mirek Topolánek ztratil hlavu. Od manželky a syna utekl k mladší Lucii Talmanové. Milenka Talmanová, nyní oficiální družka, mu porodila syna Nikolase.

Po rozvodu s Pavlou Topolánkovou Lucie tlačí Mirka ke zdi. Role milenky se jí zajídá. Chtěla by se vdávat. Obhájit před světem to, že rozeštvala manželství. Osud se jí ale krutě vysmál. Úspěšný politik, se kterým aféru začala, spadnul na samé dno. On ztratil postavení, ona důstojnost. Mirek byl totiž přistižen s mladší blondýnkou. A Lucie se teď musí potýkat s tím, s čím před čtyřmi lety Pavla…

Leila Abbasová x Michael Kocáb

547345:gallery:true:true


Odhaleno: Březen 2010

Hudebník a politik Michael Kocáb už několik manželských nevěr zažehnal. Poslední aférku s čokoládovou kráskou Leilou Abbasovou, manželství neustálo. Kdyby poměr s mluvčí byl prvním šrámem v třicet let dlouhém manželství, pravděpodobně by se po chvíli vzrušení Kocáb vrátil do náručí matky tří potomků, manželky Marshy.

Ta ale po několika manželových záletech ztratila nervy. Zažádala o rozvod. Mladá Leila tak zatloukla poslední pomyslný hřebíček. Sama za rozvrácení rodiny zaplatila místem. Románek s hudebníkem ji tak jen přinesl krátkou mediální slávu. Kocábovi nic.

Gabriela Dvořáková x Leoš Mareš

547343:gallery:true:true

Odhaleno: únor 2010

Dvaadvacetiletá Miss Šumavy nic nezastírá. S moderátorem Leošem je především kvůli medializaci svého jména. Dělá kariéru. Nějak se začít musí. Poté, co se o Gábinině románku dozvěděla Marešova manželka Monika, se kterou má showman dvě děti, zažádala o rozvod. Už mu za dlouhý vztah odpustila hodně.

Pár žije odděleně. „K manželce se teď vrátit nehodlám,“ prohlásil Leoš. Gabriela mezitím nafotila choulostivé fotografie, křečovitě se snaží zaujmout. Využít patnáct minut slávy.


Petra Kováčová x Jiří Paroubek

547344:gallery:true:true

Odhaleno: Červen 2007

Jako mnohý muž ve středních letech opustil manželku, dlouholetou partnerku Zuzanu Paroubkovou, kvůli mladé blondýnce. Klišé, dalo by se říct. Petra Kováčová ale dodala vizáži politika ten správný šmrnc, svou krásou ho polidštila. Krátce po odhalení aférky manželé Paroubkovi zažádali o rozvod. Dveře pro Petru se otevřely.

Jiřímu Paroubkovi Petra řekla své ano, porodila dceru Margaritu. Z milenky a tlumočnice se stala manželkou politika, která se stará o charitu. Kráska a zvíře. Přes rozvrat Zuzanina manželství si Petra dokázala udržet tvář. Jako milenka byla tedy bezpochyby úspěšná.

Autor: Adéla Pěničková