Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

S.J. Parker: Stará, unavená a bez šatů!

Sarah Jessica Parker, ikona mnohých žen i gayů v běžném životě dává před módou přednost dětem.
20. května 2010 | 12:27

Na plátně je překrásná Carrie ze Sexu ve městě. Nezávislá novinářka s nejlepším šatníkem na světě. V obyčejném životě je ale Sarah matka tří dětí a obyčejná žena v domácnosti.

„Miluji krásné oblečení. A díky kariéře jsem měla šanci se k mnoha nádherným kouskům dostat. Vzít je na sebe. To je všechno ale jen iluze. Druhý den po premiéře mi všechny šaty zas seberou,“ vypráví o svém malé šatníku Sarah. V běžném životě opravdu herečka kombinuje svršky tak, jak ji pod ruku přijdou. Nemá příliš času nad garderobou přemýšlet.

„To, že se mi dostalo požehnání mít syna a teď ještě dvě nádherné holčičky je třikrát tak úžasné. Ale chce to hodně nervů a času,“ odhaluje trochu ze svého soukromí Sarah. Osmiletý syn ji ale nikdy nedal tolik práce jako malá dvojčátka. „Holky by nemohly být víc odlišné. Jedna pořád chce něco zkoumat, všechno ji zajímá a druhá je zas vážná slečna, kterou jen tak něco nerozhází,“ s úsměvem vypráví pětačtyřicetiletá herečka.

 

Sarah Jessica Parker vypadá, že dlouhé natačení a péče o tři děti se na ní podepisuje.
Autor: profimedia.cz


„Někdy se cítím opravdu stará a unavená,“ tvrdí Sarah. Není divu. Mít tři děti, manžela a ještě úspěšnou kariéru není jednoduché. Také neustále žít pod tlakem okolí, které neodpouští módní ikoně jedinou chybu. „Ani moc nepečuji o svou krásu. Prostě nemám čas. Jediný můj tip je hodně chodit, ráno si udělat chvíli na jógu a pleť hydratovat krémy.“

Slavná herečka, která dala tvář postavě seriálu o životě čtyř Newyorčanek Carrie Bradshaw, se od slavné postavy nemůže odprostit. „Je mi jasné, že lidé ve mně vidí Carrie. Ale já jsem přitom jiný člověk. Zbožňuji ji. Ale nejsem to já. Zvolila jsem si rozdílné životní priority než ona,“ říká Parker. „Ona si zvolila nezávislost a život obklopený módou a výstřelky, já žiji jen pro rodinu a většinou neřeším, co si obléknu.“

Autor: amp