Neděle 29. září 2024
Svátek slaví Michal, zítra Jeroným
Oblačno, déšť 17°C

Nahá jsi krásná: 'Byla jsem nechtěné dítě a cítila jsem to'

Milana Kosmálová (32)
7. dubna 2009 | 12:50

V sedmém dílu pořadu "Nahá jsi krásná" uvidíme Milanu Kosmálovou. Je vdaná a má tři krásné děti, přesto není spokojená. Proč má tak malé sebevědomí a co ji vedlo k tomu, přihlásit se do tohoto pořadu?

Milana Kosmálová (32)

- je vdaná za profesionálního fotbalistu Michala (35)

- nejstarší Elišce je 9 let a dvojčátkům Michalovi a Davidovi 5,5 roku

- pracuje jako prodavačka

- bydlí v Opavě

Milana Kosmálová (32)
Autor: archiv TV Prima

Více uvidíte dnes v sedmém dílu pořadu "Nahá jsi krásná"
na TV Prima ve 21.20 hod.

Sebevědomí, co to pro vás znamená?
Určitě to není jen o úsměvu a tom, jak jste příjemná k lidem. Známí mi říkali, proč jsem se vůbec přihlásila, když nemám nízké sebevědomí. Možná na ně tak působím tím, jak se chovám, ale je to jinak. Opravdu jsem sama se sebou nebyla spokojená a nejen po fyzické stránce. Po dětech mi vadilo mé břicho, nohy i křečové žíly. Po psychické stránce toho ale bylo daleko víc.

Milana Kosmálová (32)
Autor: archiv TV Prima

Jaký byl váš největší problém?
Byla jsem nechtěné dítě a cítila jsem to, rodiče už děti nechtěli a pak jsem i přes antikoncepci přišla na svět já. Narodila jsem se v osmém měsíci a měla jsem zdravotní problémy a od toho už se dál odvíjelo všechno ostatní. Problémy ve škole i následná výchova, která byla opravdu hodně tvrdá. Mám dvě sestry a z mého pohledu jsem na tom byla já nejhůř.

„Jsou chvíle, kdy potřebuji mít chvilku pro sebe.
Být třeba sama, potřebuji mít to své osobní JÁ.
To je pro mě důležité.“

Z toho u vás všechno pramení?
Ano i ne. Už od dětství mám nízké sebevědomí, ale pocit méněcennosti mám i vedle svého manžela. Je to profesionální sportovec, fotbalista, a já vedle něj vždycky budu jen mamina od třech dětí.

Milana Kosmálová (32)
Autor: archiv TV Prima

Co manžel říkal na to, že jste se přihlásila?
Nijak extra to nekomentoval a asi to ani moc lidem neřekl, protože se bál, že se mu budou smát. Pracuje v typicky mužském kolektivu a jeho okolí by to asi zrovna pozitivně nekomentovalo. Musím přiznat, že mě to docela mrzelo.

Měla jste nějaké další důvody?
Tak to samozřejmě. Jsem velký dobrodruh, ale ne v tom smyslu, že bych dělala třeba adrenalinové sporty. Celý život jsem chtěla zažít něco výjimečného, nového a hlavně jiného. Něco, co se úplně vymyká běžnému rodinnému životu. Když jsem podruhé viděla výzvu, tak jsem si řekla, že se sebou spokojená opravdu nejsem. Jsem tvrdohlavý Beran, který má stále potřebu něco měnit, a to byl také jeden z důvodů, proč jsem do toho šla.

Milana Kosmálová (32)
Autor: archiv TV Prima

Jak probíhalo natáčení?
Bylo to pro mě velice fyzicky náročné. Jezdit z Opavy do Prahy, ale nejen to. V průběhu mi postupně onemocněly všechny děti nějakou infekční chorobou. Byla jsem úplně vyřízená a ke konci jsem měla i slzy na krajíčku.

A užila jste si to tedy vůbec?
To ano, maximálně jsem si to užila. Moc se mi to líbilo. Ani mi nevadilo, že manžel nemohl přijet na závěrečnou přehlídku, protože jsem si to vychutnala o to víc.

Stylista a kadeřník Libor Šula:

Libor Šula, stylista a kadeřník
Autor: TV Prima

Mili se mi stala velmi blízkým člověkem. Oslovila nás s tím, že má problém a neví co s ním. Přerod normální holky s komplexem v sebevědomou a překrásnou ženu byl viditelný. A nejen fyzicky. Krásná byla už předtím. Ze začátku o mně dost pochybovala a jsem moc rád, že jsme si k sobě našli nakonec skvělou cestu.

Autor: připravila: mif, lena