Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nahá jsi krásná: Zpověď ženy, která se svlékla v televizi!

Hana Řimnáčová
9. března 2009 | 17:25

Jsou to normální ženy, ale přesto mají nízké sebevědomí. Proto se přihlásily do pořadu 'Nahá jsi krásná'. Třetí z odvážných dam je Hana Řimnáčová. Jak jí natáčení změnilo život?

Hana Řimnáčová (27)

- má 8 let přítele a je svobodná
- doma jí dělá radost čtrnáctiměsíční syn Lukášek
- vystudovala Obchodní akademii v Písku
- bydlí ve Štěticích

Hana Řimnáčová
Autor: archiv TV Prima

Více uvidíte v pořadu "Nahá jsi krásná" na TV Prima
v úterý 10.3. v 21.20 hod.

Co jste očekávala od účinkování v pořadu?
Když vysílali upoutávku, ptali se: „Jste spokojené se svým tělem?“ Má odpověď zněla razantně: NE! Po porodu Lukáška mi zůstalo 15 kg navíc. Potřebovala jsem proto hlavně ukázat cestu, jak mít „šmrnc“ i s těmito kily a zároveň i v nové roli matky ročního syna. Také jsem chtěla „umět“ být opět dámou. Hlavním důvodem, proč jsem do toho šla, byl můj syn Lukášek. Přála jsem si, aby byl patřičně pyšný na svoji maminku, které to bude slušet. Aby mohl vždycky říct: „Ta paní, které to tak sluší, to je moje maminka.“ A také proto, abych věděla, jak se oblékat, jak se česat, líčit. Rovněž si myslím, že maminek s mnoha kily po porodu je mnoho, a tak jsem tímto chtěla všem ukázat, jak se my „novopečené maminky - boubelky“ máme oblékat a líčit.

Kdo všechno z vašeho okolí věděl, že do pořadu jdete a co na to lidé říkali?
Přihlášku jsem odesílala spíše z recese. Byla jsem doma sama, syn spal a já jsem na internetu vyhledávala informace ohledně výživy malých dětí. Běžela upoutávka na tento pořad, a tak jsem si řekla, že se podívám, oč se jedná. Poté jsem klikla na vyplnění formuláře, a jelikož mi otázky celkem seděly, začala jsem je vyplňovat. Za pár dní mi přišla pozvánka na casting. A vybrali mě. Teprve poté jsem musela v rodině s pravdou ven. Mí rodiče mě od začátku hodně podporovali, hlavně mamka. Kamarádky mě obdivovaly, že mám takovou odvahu. Většina lidí z okolí mě ale spíše zrazovala. O to však bylo moje úsilí větší.

Hana Řimnáčová
Autor: archiv TV Prima

Na co jste se nejvíce těšila a čeho jste se nejvíce bála?
Celý štáb byl hodně tajemný, hlavně chtěli, abych byla překvapená… Což se jim dařilo. Takže jsem toho moc nevěděla. Nejvíc jsem těšila na focení, věděla jsem, že by mě měla fotit paní Saudková. Bála jsem se, protože jsem nechtěla být úplně nahá, a jelikož je nahota ve jménu pořadu, neměla jsem z toho klidné spaní. Teď se zase bojím negativních ohlasů, protože lidé dokážou být hodně zlí.

Cítíte se jiná než předtím? Jste ráda, že jste zúčastnila, pomohlo vám to?
Určitě nejsem jiná, ale dokážu být jiná. Jsem moc ráda, že jsem se přihlásila. Hodně mi to pomohlo, konečně nebudu bloumat po krámech s tím, že nebudu vědět, na které střihy oblečení se zaměřit a jak se líčit. To strašně zvedá sebevědomí. Hned se cítíte lépe ve věcech, které vám padnou, a hlavně, o kterých víte, že právě to je ono.

Objevila jste v sobě něco, co vyplavalo na povrch?
Ano, i když jsem to už z části věděla, jsem strašně vztahovačná. A nemám ráda čekání (smích).

Hana Řimnáčová
Autor: archiv TV Prima

Jaké jsou nejčastější reakce na vás?
Tatínek mi řekl, že je na mne pyšný a že mi to sluší. Strašně si toho cením. Poznala jsem změnu v chování ostatních lidí. Vizážista Kája Pavlíček mě naučil i krásné denní líčení, které není tak výrazné a přitom podtrhne to hezké. Kamarádky okolo mě chodily a stále si říkaly, že jsem teď nějaká hezčí, lepší… Nedošlo jim ale, že stačí zvýraznit jen to hezké.

Jak na vás reaguje rodina, líbí se jim vaše změna?
Při závěrečné módní přehlídce mě mamka nepoznala. Stále čekala, kdy už přijdu na molo, hlavně když už jsem byla ohlášená, a já nikde.

Jaká reakce a od koho vás nejvíce překvapila?
Největší strach jsem měla z toho, jak fotku ohodnotí můj přítel. Moc mě potěšilo, že jsem se mu líbila. Názor tak blízkého člověka ohromně pozvedne sebevědomí a dodá ztracenou duševní sílu.

Hana Řimnáčová
Autor: archiv TV Prima

Jak byste se charakterizovala předtím, než jste do pořadu šla, a po natáčení?
Nebyla jsem si jistá sama sebou, stále jsem se jen schovávala a nosila hodně volné oblečení. Nyní vím, že není výhrou nosit vše o dvě čísla větší, ale spíš si vybrat správný střih. A také nyní vím, co je na mně hezké, co si můžu dovolit zvýraznit.

Vytyčila jste si nějaké životní cíle?
Jsme s přítelem spolu přes osm let, máme úžasného syna. Mým životním cílem je prožít krásný, spokojený život po boku mého skvělého přítele a našeho syna.

Přehodnotila jste svůj žebříček hodnot?
Na prvním místě jsou a vždy budou mí dva chlapi. Přítel a syn. A to se nezmění.

Stylista a kadeřník Libor Šula:

"Hanička celý pořad opakuje, že nás vůbec nepotřebuje, ale čím blíže jsem se s ní seznámil, vidím, že tam nějaký problém je. Je pro ni důležité, co si myslí okolí. Touží po změně, která bude vidět, ale ve skutečnosti je třeba, aby začala u sebe. Je to šťastná maminka, ale musí začít myslet i sama na sebe."

Libor Šula, stylista a kadeřník
Autor: TV Prima

Autor: připravila: mif