Středa 11. září 2024
Svátek slaví Denisa, zítra Marie
Oblačno 19°C

Proč je Madonna na zajíčky a odmítá stárnout? Její datum narození prozradilo pravdu!

16. srpna 2024 | 16:45

Zpěvačka a sex symbol 80. a 90. let Madonna právě slaví své 66. narozeniny. Nejslavnější a nejbohatší zpěvačka světa, která se proslavila svým pověstným sex appealem a nejrůznějšími provokacemi stále vypadá skvěle a nikdo by jí takový věk nehádal. To vše potvrzuje svou nadále vysokou aktivitou, skvělou fyzickou kondicí i dalšími provokativními fotografiemi, které ukazují, že se sexu prozatím rozhodně nehodlá vzdát. Důkazem toho jsou i její velmi mladí milenci, přitom některým z nich by klidně mohla být ne matkou, ale dokonce babičkou!

Zdá se, že Madonna odmítá stárnout a snaží se být stále krásná, sexy a vášnivá žena, která si dokáže užívat života naplno. Co o jejím životě, povaze a osudu říká její datum narození?

Lvice jsou vášnivé dračice do vysokého věku

V prvé řadě dostáváme jasnou odpověď s ohledem na to, že zpěvačka Madonna se narodila ve znamení Lva. Lvice jsou pověstné svou vášnivostí, silnou sexualitou i často extravagantním vzhledem, rozevlátou hustou hřívou vlasů, dravými drápky a sexy tělem, o něž neskutečně pečují. Zůstávají do vysokého věku nádherné, aktivní a přitažlivé, řada z nich je vyloženě na zajíčky a přitahuje do své postele mladé a vysoce potentní muže. Příkladem takových žen není jen Madonna, ale našla by se jich spousta, hodně z nich má totiž také slávu, úspěch, bohatství a určité postavení, což je kromě charismatu a krásy docela slušným tahákem na koloušky.

VIDEO: Madonna: Královna popu i skandálů. Samotný papež ji zakázal koncerty v Itálii

Video se připravuje ...
Madonna: Královna popu i skandálů. Samotný papež ji zakázal koncerty v Itálii • VIDEO: Videohub

Lvi jsou totiž velmi umělecky nadaní, mají rádi luxus a krásné věci, proto také usilují o to, aby si svůj život zařídili ideálně tak, aby mohli žít v přepychu a mít se opravdu dobře. Milují umění a svou práci, která je dokáže pořádně proslavit a zviditelnit. Lev totiž opravdu potřebuje uznání, být viděn, respektován a vyžaduje neustálou pozornost. To vše v podstatě velmi odpovídá chování zpěvačky Madonny, která by se vyloženě dala nazvat exhibicionistkou. Z astrologického hlediska to můžeme zdůvodnit tím, že má ve znamení Lva kromě Slunce také planety Uran a Venuši. To vše vypovídá o jejím nezkotném temperamentu, výstřednosti, sklonech k dramatu a přehánění, ale i o lásce k herectví, tanci a umění vůbec.

Přitažlivá matka zvyklá vychovávat

Lví povaha rovněž dělá z Madonny ženu, která miluje děti, což dokázala také tím, že si své potomky nejen porodila, ale také adoptovala a rodina je pro ni nesmírně důležitá. Její potřeba o někoho pečovat a být oklopována svou smečkou, rovněž odpovídá znamení Lva, což může ukazovat na to, že je jí dobře v roli zkušené matky, milenky a mentorky, k níž vzhlíží nejen její děti, ale také podstatně mladší partneři, kteří jí mohou obohatit život nejen po sexuální stránce, ale rovněž jí dopřát pocit, že nestárne a je stále mladá a atraktivní. Moc ráda si je bude vychovávat.

Horoskop Madonny jasně předurčuje slávu, úspěch a velké bohatství, stejně tak jako umělecký talent, kreativitu a potřebu se ukazovat. Nic ale není zadarmo a v jejím horoskopu najdeme také nesmírnou pracovat, píli, ctižádost a schopnost sebekontroly a disciplíny, což Madonna mnohokrát ukázala, ať už se to týkalo, stravy, cvičení, životního stylu nebo odhodlání jít si za svým cílem a zdokonalovat se v tom, co může nabídnout svým fanouškům. Tyto vlastnosti jí dodávají planety postavené ve znamení Panny, stejně tak jako smysl pro systém, čistotu, pořádek a režim. Dozajista má své vysoké nároky, a to nejen na sebe, ale i na druhé.

Perfekcionistka, co nechce ukazovat slabosti

Zároveň víme, že takový člověk bude velký perfekcionista a bude chtít být ve všem opravdu nejlepší a jen nerad přizná své slabosti. Spolu s velkou hrdostí Madonna nesnese kritiku, neúspěch nebo pocit selhání, chce být ve všem dokonalá a perfektní. Krásná, úspěšná, uznávaná, chce všem ukázat, že nepatří do starého železa, proto je jejím promyšleným záměrem nadále šokovat a ukázat, že i ve svém věku může být krásná, žádoucí, sexy, aktivní, úspěšná a třeba i s o bezmála čtyřicet let mladším přítelem po svém boku. Ona to zkrátka nikdy nevzdá a nedokáže připustit, že by na ni lidé zapomněli. Podle dalších znaků v horoskopu nemusí mít zcela zdravý náhled na sebe sama a na zdravé hranice.

Duchovní zájmy, ale i nevyzpytatelnost

Když se podíváme pro změnu na numerologii, životní číslo 11, které spočítáme součtem všech čísel z jejího data narození, dostáváme osobnost se silně duchovním přesahem, která má schopnost vést a ovlivňovat druhé. Jedenáctka je vysoce duchovní číslo, jeho nositelé jsou velmi vnímaví, emocionální, s psychologickými, filozofickými nebo ezoterickými zájmy, často vizionáři, kteří budují lepší svět. Madonna se nikdy netajila svými zájmy o jógu, kabalu nebo další filozofické systémy zlepšující život. Lidé s životním číslem 11 mají velký potenciál a důležitý úkol ve svém životě. Někdy jsou ale příliš emocionální, náladoví, nestálí a impulzivní, obtížně zvládají svou individualitu a chovají se velmi nevyzpytatelně.

Madonna se dále narodila 16. dne v měsíci. Toto číslo bývá numerology považováno za spíše komplikované a přinášející do života náhlé a nečekané změny, jímž musí jeho nositel čelit. Každopádně ale toto číslo mají výrazné osobnosti s velkou osobní silou a disciplínou, které mají zvláštní schopnosti, vysoký potenciál a dokážou přežít cokoliv i si poradit v jakkoliv těžké životní situaci. Tito lidé jsou opravdu velkou oporou pro druhé, protože mají schopnost ostatní vést, motivovat a mívají silně vyvinutou empatii i sociální cítění. Sami jsou ale velice emocionální, komplikovaní, impulzivní a vášniví, druzí se v nich někdy jen těžko vyznají, protože se mohou chovat pokaždé jinak, anebo je jejich život vyloženě ode zdi ke zdi a z jednoho extrému do druhého.

Je prostě svá a vždy bude

Další vlastností osob narozených 16 dne v měsíci je velká upřímnost a otevřenost, nebojí se hájit otevřeně své názory, stát si za nimi a dokonce i za ně bojovat. Tito lidé jsou velice tvrdohlaví, ctižádostiví, aktivní a mají rádi změnu, dobrodružství a vzrušení, proto se nebojí jít po hlavě do různých bláznivých nápadů.

Jak se tedy zdá, Madonna má i podle čísel nakročeno k tomu, aby nadále bavila a šokovala své fanoušky a žila naplno bez ohledu na to, že jaksi plyne čas. To samozřejmě může spoustu lidí znechucovat, stejně jako její dávnější výstřelky, na druhou stranu je tato žena nepochybně pro mnohé stále hodna obdivu a velkým vzorem ve schopnosti být prostě svá, nestydět se za to a jít si za svým.

Autor: Taťána Kročková