Pátek 17. května 2024
Svátek slaví Aneta, zítra Nataša
Oblačno, déšť 20°C

Dara Rolins šokovala fanoušky svým novým vzhledem: Už si vůbec nejste podobná, vzkazují

2. května 2024 | 10:42

Nějaký čas se oblíbená zpěvačka neukázala na sociálních sítích. Důvodem byla plastická operace, po které se musela Dara zotavovat. Poté, co zveřejnila fotky svého nového obličeje, však nastalo fiasko. Fanoušci jsou jejím vzhledem šokováni a stěžují si, že si zpěvačka už vůbec není podobná. 

O tom, že se Dara chystá na plastickou operaci, společnost už nějakou dobu věděla. Plánovaný zákrok totiž "propálil" sám lékař. Plastický chirurg Michele Pascali sdílel na svém profilu na sociálních sítích podrobnosti o operaci a uvedl, že zpěvačka podstoupila lifting obličeje, krku a také operaci víček. Daru to velmi pobouřilo, nečekala, že lékař bude zveřejňovat tak osobní věci, a na nějakou dobu se stáhla ze sociálních sítí. 

VIDEO: Dara Rolins o dceři: Co Lauře závidím?!

Video se připravuje ...
Dara Rolins o dceři: Co Lauře závidím?! • VIDEO: Markéta Reinischová

Na prvního máje se ale ozvala svým fanouškům a přidala nové fotky na svůj Instagram. Ve fialových volánových šatech vypadala velmi mladě, fanoušky však znepokojila její tvář. Vyčítají jí, že už si vůbec není podobná a má naprosto jiný výraz. Daru však slova kritiky nechala úplně chladnou. „Snad jste si nemysleli, že jsem se sem vrátila, protože mi chyběl názor všech odborníků na Daru. Samozřejmě mě těší každý kompliment, ale zároveň nechápu potřebu některých z vás psát mi sem názor a postoj k estetické chirurgii,“ uvedla. Zároveň dodala, že na kritiku existují různá diskuzní fóra, ve kterých lidé sdílet své názory.

Dara Rolins je po nejnovějších úpravách tváře skoro k nepoznání...
Autor: Instagram

Přestože fanoušci nejsou příliš spokojení s její novou image, ona sama se cítí velmi dobře. Sama si je vědoma, že ještě nějakou dobu bude trval, než si všechno úplně sedne. „Samozřejmě všechno chce čas a moment, kdy se všechno správně usadí a stane absolutně přirozeným, není jen o čase zahojení,“ napsala. Všechny ale ujistila, že se cítí skvěle a že se pomaličku vrací zpátky do běžného života.

Autor: Aneta Valešová