Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Kam zmizela princezna Kate? Odpověď možná najdeme v jejím datu narození

Kam zmizela princezna Kate?
22. března 2024 | 06:00

Poslední dobou se velice spekuluje o tom, proč princezna Kate zmizela z očí veřejnosti a na jakém lékařském zákroku to vlastně před časem byla. Lidé, kteří ji mají rádi, se přirozeně strachují o zdraví své nejoblíbenější princezny, nejsledovanější ženy světa i vyhledávané módní ikony. Ale s postavením Kate jakožto manželky britského následníka trůnu prince

Williama souvisí také přísné utajení informací, takže spekulace zůstávají pouze spekulacemi, ať už se týkají možného vážného onemocnění nebo komplikovaného těhotenství či ztráty dítěte. Co napoví datum narození princezny Kate z hlediska astrologie a numerologie?

VIDEO: 5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou

Video se připravuje ...
5 věcí, které má Kate Middleton společné s princeznou Dianou • VIDEO: Videohub

Extrémně těžký rok plný změn?

Pro princeznu Kate je letošní rok 2024 skutečně velmi zásadní. Podle numerologie prožívá už od svých narozenin, které oslavila dne 9. ledna, osobní rok číslo 9, což znamená velmi významný životní přelom, kdy dochází k přehodnocení celého dosavadního života. V tomto roce lidé mění své vztahy, profese, bydliště, myšlení, srovnávají se s přicházejícími změnami, z nichž mnohé nejsou vždy zrovna úplně příznivé. Také uzavírají minulost a chystají se započít novou životní etapu, která zase může být malinko jiná. Je to jakýsi rok završení a transformace, postupný přerod do jiného levelu svého života.

Už loňský rok mohl u Kate gradovat různými přicházejícími podněty a uvědomováním si toho, co dále ve svém životě chce, anebo nechce. Objevit se také mohly různé nečekané komplikace zdravotního stavu či oslabení životní energie, které jak víme často pramení i z toho, když se člověk dlouhodobě vystavuje velkému stresu a neposlouchá varovné signály svého těla.

Od ledna příštího roku by pak princezna Kate mohla začít zcela nový život, jako by se znovu narodila. Letošní rok 2024 ale pro ni nebude snadný, přesto může přijít řada zásadních podnětů a nových záležitostí, kterou nakonec budou výzvami k tomu, aby Kate změnila svůj život tak, aby byla šťastná a spokojená. Zásahy osudu nás obdařují cennými zkušenosti, ponaučeními a díky nim jsme vždy silnější a odolnější.

Princezna Kate poprvé od operace!
Autor: Sociální síť X - The Prince and Princess of Wales

Je problém gynekologického rázu?

Nejnovější zprávy se dohadují například o tom, zda Kate nepřišla o dítě, anebo dokonce o dělohu. Už v lednu totiž Kate strávila nějakou dobu v nemocnici, kde prý údajně podstoupila operaci břicha. Novináři tehdy šířili informace i tom, že by snad princezna mohla být vážně nemocná, v současné době se spekuluje, že operace byla gynekologická. Podle oficiálních zpráv ale operace břicha byla plánovaná. Od ledna se však Kate moc neukazuje na veřejnosti, proto vznikají další fámy o tom, zda nenastaly u ní komplikace zdravotního stavu. Podle dalších zpráv by se Kate měla vrátit ke svým povinnostem o Velikonocích.

Co říká datum narození o povaze a dispozicích Kate Middleton?

Kate je vysoce citlivá osobnost, krásná a elegantní žena, která je si vědoma svých závazků a povinností, je to ale také hluboce přemýšlivý člověk, který má svůj bohatý vnitřní svět a svým založením je spíše introvert. Vypovídat o tom může její číslo dne narození 9, které své nositele charakterizuje jako velmi moudré, spíše uzavřené a samotářské, velkorysé a empatické, silně prožívající křivdy a nespravedlnosti světa, ale také náročné, obětavé, inteligentní a oduševnělé. Životní číslo tři, které získáme ciferným součtem všech čísel data narození, pak vypovídá o vysoké kreativitě, činorodosti, aktivnímu přístupu k životu a neúnavném elánu princezny Kate, ale také o citlivé nervové soustavě.

Jako Kozoroh pak princezna Kate nese hrdou, ctižádostivou povahu se všemi starostmi a tíhou zodpovědnosti, je si vědoma toho, co se od ní očekává a sama dokáže velmi dobře naplnit nároky i požadavky na ni kladené. Otázkou je, zda její citlivá povaha, silné emoce a péče o všechny kolem, dokáže ustát takový tlak a stres, jaký mnohdy její život přináší. Po zdravotní stránce by si z hlediska astrologie měla opatrovat ledviny, páteř, prsa, plíce, ale také cévy, žíly, nervy a svou křehkou psychickou stránku. Proto je pro ni velice důležité občas se ztratit z veřejnosti do klidu, odpočívat a nebýt viděna, obzvláště, když tomu předchází nějaký podnět, například problémy se zdravím či cokoliv jiného.

Kate je člověk, který patří mezi vysoce citlivé a ačkoliv to na sobě nedává znát, všechno hluboce prožívá a neustále se kontroluje. To vše ji může velice vyčerpávat. Přejme tedy princezně potřebný klid k odpočinku a dostatek času na to, aby se pak vrátila o to více svěží, krásná a opět připravena převzít povinnosti, jaké k jejímu titulu a postavení náleží.

Autor: Taťána Kročková