Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Kate Moss slaví padesátku!! Co ji čeká a jak na její datum narození nahlíží astrologie a numerologie?

  • Kate Moss
    16. ledna 2024 | 06:00

    Dnešní narozeniny Kate Moss budou opravdu velkolepé. Hvězda první velikosti, supermodelka a módní návrhářka slaví své významné životní jubileum: padesáté narozeniny. Je stále krásná, aktivní, činorodá a odhodlaná. Jak na datum jejího narození – 16. ledna – nahlíží numerologie a jaký bude mít Kozorožka Kate Moss rok 2024 z hlediska astrologie?

    Padesátka je přece jenom velkým životním přelomem a spousta toho se v životě člověka přirozeně mění.

  • Kráska s drzou tvářičkou a chlapeckou postavou zabodovala

    Kate Moss
    Autor: profimedia.cz

    Krásná Kate Moss začala s modelingem ve svých čtrnácti letech. Velmi štíhlá dívka s chlapeckým vzhledem a poněkud drzým výrazem ve tváři se rychle proslavila a stala se tváří mnoha slavných oděvních i kosmetických značek, včetně Calvina Kleina. Má vlastní parfém, chodila s mnoha známými herci a muzikanty, například s Johnnym Deppem nebo Petem Dohertym, objevovala se na obálkách prestižních časopisů, a to třeba i nahá. Dokonce umí zpívat, což měla možnost několikrát předvést. Od roku 2007 navrhuje kolekce oblečení a doplňků, udává módní trendy a svým stylem inspiruje ženy celého světa.

  • Co říkají na slavnou modelku hvězdy?

    Kate Moss
    Autor: profimedia.cz

    Kate se narodila ve znamení Kozoroha, čímž dostala do vínku chladnou krásu, ambice a cílevědomost, neuvěřitelnou pracovitost a schopnost překonávat překážky. O ženách Kozorožkách se říká, že zůstávají krásné, aktivní, mladistvě vypadající a plné elánu až do vysokého věku. Na její horoskop spolupůsobící planety ve znamení Vodnáře zase ukazují, že Kate miluje svou nezávislost a vždy byla tak trochu rebelkou. Její život i partnerské vztahy byly poněkud bouřlivé, Kate má vášnivou povahu a umí být i velmi spontánní a přirozená.

  • Numerologie o lidech narozených 16. dne v měsíci

    Kate Moss
    Autor: profimedia.cz

    Číslo dne narození 16 vypovídá o upřímnosti, spontánním projevu, smyslu pro umění, krásu, detail i humor, dále o osobní nezávislosti, ctižádosti a odhodlání, ale i o empatii a opravdovém zájmu o druhé. Tito lidé inklinují k zájmu o duchovní záležitosti, psychologii a filozofii, podporují projekty pomáhající lidem, pohybují se v uměleckém nebo ezoterickém prostředí. Jsou to silné, nezávislé, přímočaré a vášnivé osobnosti, někdy příliš nespoutané, silně originální či vnitřně rozervané. Jejich životy jsou někdy jako na houpačce a musí čelit mnoha životním překážkám a následkům svých rozhodnutí.

  • Co znamená životní číslo 11?

    Kate Moss
    Autor: profimedia.cz

    Kate Moss má životní číslo 11, které získáme ciferným součtem celého data narození. A právě toto číslo z ní ještě navíc dělá velmi citlivou, vnímavou a někdy emočně nestabilní bytost s velice dobrou intuicí. Životní číslo 11 patří mezi takzvaná mistrovská čísla, která se dále nesčítají a neredukují, v tomto případě na číslo 2. Jedenáctky jsou průbojné, nezávislé, často mají nějaký talent, ale především jsou velmi emocionální, vášnivé a někdy příliš vznětlivé, impulzivní a nevyrovnané. Je pro ně těžké ukotvit se v realitě, inklinují k představám a útěkům do jiných světů, mají sklony k závislostem, ale také silnou empatii a umí bojovat za práva slabších a bezbranných.

  • Jaký bude rok 2024 pro modelku Kate Moss?

    Kate Moss
    Autor: profimedia.cz

    Rok 2024, obzvláště po modelčiných padesátých narozeninách, může přinést mnohé změny především v duševní a myšlenkové oblasti Kate, případně také v jejím citovém životě. Bude mít potřebu více myslet na druhé, rok 2024 předznamená spoustu nových a zajímavých projektů i podporu těm, kteří to budou potřebovat. Její soukromí i osobní život mohou ukázat záležitosti úzce se dotýkající citů, Kate bude více pracovat sama na sobě a je možné, že přehodnotí spoustu zásadních rozhodnutí týkajících se jejího života. Na určité úrovni Kate čeká hluboká osobní transformace, která může být bolestná, ale bude velmi smysluplná, posilující a obohacující. Svůj prostor k řešení dostanou také partnerské vztahy.

Autor: Taťána Kročková
Diskuse ke článku
.