Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nejlepší filmy Russella Crowea! V těchto jsme ho milovaly a fandily mu

30. června 2023 | 15:05

Gladiátor Russell Crowe (59) dorazil do Karlových Varů, kde dnes při zahájení zazní jeho koncert v rámci evropského turné. Tenhle na první pohled drsňák se nyní prochází po kolonádě a podniká výlety do blízkého okolí a všude se ochotně fotí se svými nadšenými fanoušky.

Na svých sociálních sítích láká na dnešní koncert široko daleko. „Zvedněte zadek a přijďte se na nás podívat. Nehrajeme v Evropě tak často, naposledy to bylo v roce 2017, tak si to nenechte ujít. Natáčíme tu dokument #lastbreath, tak buďte těmi, kteří mohou říct, že byli u toho!“ Koncert je ještě ke všemu zdarma, takže je to opravdu velká příležitost pro ty, kteří tohoto herce a hudebníka milují.

Podívejte se na video o celebritách, které neunesly svou slávu:

Video se připravuje ...
Celebrity, které neunesly svou slávu • VIDEO: Videohub

Samozřejmě že za svou dlouhou hereckou kariéru natočil nespočet trháků. Byl obsazován do historických postav, jedna z nich mu dokonce přinesla i vytouženou sošku Oscara. Ano, byl to legendární Gladiátor. Ovšem Russell se ukázal být i velmi charakterním hercem dramatických postav, stejně tak zabodoval v komediích – i těch romantických.

Která jeho role nejvíc oslovila vás? Mých pět jeho nej filmů by asi byly snímky Gladiátorem počínaje přes L.A. – přísně tajné, přes Čistou duši a Správné chlapy až po Dobrý ročník. Ale je to strašně těžké v tom množství najít jen pět nej, proto se podívejte do fotogalerie, kde najdete celou škálu jeho pestrého repertoáru – a schválně, jestli najdete svého favorita...