Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Herec Jason Ritter se ostře zastal své manželky. Melanie Lynskey čelila ponižujícímu bodyshamingu

29. června 2023 | 06:00

Asi nikomu není příjemné být neustále pod drobnohledem, a co teprve, když jste hollywoodskými herci! V takových případech se můžete těšit nejen z komplimentů fanoušků, ale nezřídka kdy musíte čelit také nevybíravé kritice. Možná o to důležitější je, aby slavné dvojice držely při sobě a uměly se vzájemně sebe zastat. Jako skutečný džentlmen a výborný manžel se nedávno ukázal herec Jason Ritter, který se zastal své manželky Melanie Lynskey. Ta totiž čelila urážlivým komentářům na svou postavu…

Dvojice rychle založila rodinu

Melanie a Jason se seznámili, jak už to tak bývá, na jednom ze společných natáčení, následovaly i další společné role, které dvojici ještě více sblížily. Po čtyřech letech vztahu se pár zasnoubil a po dalším roce přivítal na svět dceru. Následovala malá soukromá svatba pouze se šesti hosty. Zároveň pro oba kromě nové soukromé role rodičů pokračoval pracovní kolotoč. „Je tak nápomocný, tak podporující a je ochoten se mnou cestovat, aby mohla být rodina pohromadě. Dělám pro něj totéž, ale v poslední době jsem hodně pracovala, takže se obětoval častěji než já,“ pěje Melanie samou chválu na svého manžela.

VIDEO: Které celebrity se daly dohromady během natáčení? Podívejte se:

Video se připravuje ...
Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

Nevybíravé poznámky kostymérky

Všechno začalo ještě dávno před porodem, kdy si někteří hereččini kolegové nebrali při nevybíravých komentářích její postavy servítky. Konkrétně při natáčení filmu Divoké kočky (2000). Jedna z kostymérek tenkrát pronesla na Melaniinu adresu: „Nikdo mi neřekl, že tu budou dívky jako ty.“ „Opravdu intenzivní zpětná vazba ohledně mé fyzičnosti, mého těla,“ vzpomínala v jednom z rozhovorů na nepříjemný zážitek Melanie.

Po porodu čelila Melanie předsudkům

Bodyshaming na Melaniinu adresu se ale ještě více vystupňoval začátkem roku 2022, jenom čtyři roky poté, co na svět přivedla svého prvního potomka. S předstíraným zájmem začali někteří lidé komentovat její křivky s tím, že herečce může jít i o zdraví. Na to měla překvapená Melanie jasnou odpověď: „Nesledujete mě na mém pelotonu! Nevidíte mě běhat po parku s mým dítětem. Hubená se ne vždy rovná zdravá,“ zdůraznila s tím, že se jedná o zažitý předsudek, který se nezakládá na pravdě. A chladného nenechaly ironické poznámky na Melaniinu adresu ani jejího manžela. Ve svém příspěvku se proti takovémuto typu chování ostře ohradil. „Pokud má někdo další nevyžádané komentáře o těle někoho jiného, ​​může si je klidně napsat permanentním inkoustem na vlastní čelo a odletět s nimi rovnou za sluncem,“ dal najevo herec své rozhořčení.

Celebrit bojujících za přirozené sebevědomí přibývá

Melanie a její milující manžel Jason Ritter nejsou zdaleka jedinými osobnostmi, které se už musely potýkat s bodyshamingem. Přitom neoprávněná a krutá kritika naší osobnosti je tím, co nám může výrazně a trvale poškodit naše sebevědomí. Právě proto se proti ní v minulosti rozhodla vystoupit i řada dalších celebrit propagujících sebelásku a přirozenost. Mezi nimi například Jennifer Lopez, Jennifer Aniston, Helen Hunt, Lady Gaga nebo Tom Hanks, který je proslulý také díky své dobrosrdečné povaze. Byl to právě on, kdo se před nějakou dobou bez váhání zastal své ženy, když zrovna čelila neoprávněným posměškům ohledně svého vzhledu. Vypadá to, že i celebrity už pochopily, že jsou důležité především zdravá sebedůvěra a pozitivita.

Autor: Tereza Brožová