Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tyhle dietní triky celebrit rozhodně fungují, zkuste je taky!

  • 20. listopadu 2022 | 05:00

    Krásná vizáž bez chybičky, na tu se hledí už dlouho a je to mnohdy velmi stresující. Není ale divu, když tomuto tlaku podléháme a všichni se snažíme o to, vypadat krásně. Také známí herci a herečky se pustili do hubnutí a dost jim to jde. Kdo patří mezi ty šťastně zhublé?

    Jsou více na očích a jejich vizáž je živí. Nejen proto se rozhodli s velkou velikostí oblečení něco udělat. Vsadili na cvičení, dlouhé procházky, dietu i rozumné kalorické tabulky. A úspěch se po nějaké době dostavil. Natolik výrazný, že díky shozeným kilům omládli o několik let.

  • MARIKA PROCHÁZKOVÁ (48)

    Lumír Nykl by nestačil zírat na to, jakou jeho někdejší nápadnice Miládka prošla proměnou. Blonďatá herečka už před časem zhubla desítky kilogramů a vypadá fantasticky! Jak se jí to povedlo, si ale nechává pro sebe. Snad jenom díky svéráznému stylu, který Marika Procházková v oblékání volí, byste ji teď možná poznala, kdyby prošla okolo vás.

    Video se připravuje ...
    Bude Monika Absolonová zase randit? Myslím, že sama nezůstanu! • VIDEO: David Turek

  • ANEŽKA RUSEVOVÁ (36)

    Herečka, známá hlavně ze seriálu Ulice, se téměř proměnila před očima. Diváci si ji pamatují jako silnější majitelku bistra. Během jednoho roku se jí podařilo shodit zhruba 20 kilo. Prozradila, že hubla podle Cambridge diety. Jedná se v podstatě o dietu nahrazující jídlo, která zahrnuje každodenní konzumaci speciálně připravených koktejlů, polévek, kaší a tyčinek. „Ze začátku to bylo drsný, měla jsem dost hlad, musela jsem omezit velikost porcí, jíst pětkrát denně, hodně bílkovin, zeleninu a mléčné produkty. Jak jsem vysadila mouku a cukr, tak to šlo hrozně rychle dolů,“ prozradila. „Myslela jsem si, že zhubnu třeba 5 kilo a budu ráda. Dnes už vím, že těch 20 kilo nikdy zpátky přibrat nechci. Už ne. A to je můj cíl!“ vzkázala sledujícím.

    Video se připravuje ...
    Vendula z Ulice Anežka Rusevová: Dvacet kilo je dole a už je nechci zpátky • VIDEO: videohub

  • HYNEK ČERMÁK (49)

    Možná jste jeho změnu postavy zaregistrovala v Případu Roubal nebo nedávné nedělní televizní minisérii s Eliškou Balzerovou Ledviny bez viny, kde působil celkově tak nějak „menší“, než jak u něj bývalo zvykem. Známý herec a talentovaný fotograf výrazně pohubl, vytvaroval svaly… a má fyzičku, kterou by mu mohli závidět i muži o generaci mladší. Nyní jeho proměna vyvolává různé otázky ohledně jeho zdraví… „Každý novinář se mě ptá, jestli nejsem nemocný?! Tak prosím, vážím 80 kg a je mi dobře!“ vzkázal všem na svém Instagramu.

    Video se připravuje ...
    Od dětství jsem slýchala, že jsem tlusté prase, sebevědomí jsem si dodávala střídáním parterů • VIDEO: Videohub

  • ZDENĚK PALUSGA (66)

    Z obtloustlého policisty Vlasty ze seriálu Policie Modrává se vyklubal štíhlý chlapík. Zapracoval na sobě a shodil neuvěřitelných 30 kilogramů.„Pořídil jsem si aplikaci Kalorické tabulky. Díky nim vím, kolik sacharidů a kalorií které jídlo obsahuje," vysvětlil herec. Má pevně stanovený počet na den a přes to nejede vlak.„Ne-přidával jsem ani žádné zvláštní cvičení, spíš se snažím hodně chodit," dodal ještě herec.

    Další zajímavé články a rozhovory najdete v tištěném Blesku pro ženy. Koupit si ho můžete i v elektronické podobě přímo ZDE!

Autor: Blanka Kubíčková, Gabriela Röhrichová
Diskuse ke článku
.