Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Syn vraha, idol bez prstu, pašerák drog... Aneb 7 pikantních tajemství celebrit

  • Které celebrity mají tajemství?
    29. října 2023 | 11:14

    O přešlapech a životních omylech celebrity mluví jen nerady. Někteří slavní se ale netají tím, že jsou jen lidé a šlápnout vedle může každý. 

    A naopak jsou i tací, kteří mají důvod k chlubení, ale ctí skromnost. Těchto sedm osobností o tom něco ví...

  • Obamovi dlužili státu do čtyřiceti

    Manželé Obamovi
    Autor: Zdroj: Pete Souza

     

    Byl sice hlavou USA, ale i on si sáhl na úplné dno. Barrack si se svou ženou Michelle vzal extrémně vysoké půjčky, nikoliv však k pořízení vysněného domova, ale na studia! "Michelle a já jsme tam, kde jsme, díky stipendiím a studentským půjčkám, které nám daly šanci na skvělé vzdělání. Ani jeden z nás nepochází z bohaté rodiny, takže to bylo nezbytné. Poslední dluhy jsme splatili až kolem naší čtyřicítky!" odtajnil exprezident.

    Video se připravuje ...
    Bruce Willis pověsil herectví na hřebík kvůli vážné nemoci mozku • VIDEO: Videohub

  • Otec Woody Harrelsona byl vrah

     

    Woody Harrelson
    Autor: Zdroj: boredpanda
    Charles Voyde Harrelson (23. července 1938 – 15. března 2007) byl americký nájemný vrah a jedna z hlavních figur organizovaného zločinu. Otec známého sympaťáka byl odsouzen za vraždu prvního federálního soudce Johna H. Wooda Jr. Ještěže se Woody nepotatil!

  • Školní práci Natalie Portman citují v odborných publikacích

    Natalie Portman
    Autor: Zdroj: Instagram/natalieportman

    Krásná, a navíc chytrá. Hereččina středoškolská práce s názvem Jednoduchá metoda k prokázání enzymatické produkce vodíku z cukru byla publikována v časopise Journal of Chemical Education! Na Harvardu, jehož je absolventkou, také byla spoluautorkou studie nazvané Aktivace čelního laloku během trvalosti objektu: Data z blízké infračervené spektroskopie. Že nevíte, o čem je řeč? Nevadí. Natalie svůj talent a krásu zúročila jinde, a dobře udělala.

    Video se připravuje ...
    Naomi Campbell: První modelka tmavé pleti, která dobyla svět • VIDEO: Videohub

  • Bill Murray pašoval drogy do letadla

    Bill Murray
    Autor: Zdroj: wiki

    Když bylo charismatickému herci dvacet, zatkla ho policie. Důvodem byl pokus přenést do letadla poměrně velké množství marihuany. Zda ji měl Bill pro sebe, nebo se snažil o překupnictví, to nevíme, nicméně nějaký ten škraloup správný chlap prostě mít musí...

  • Lady Gaga zažila na univerzitě šikanu

    Lady Gaga
    Autor: Zdroj: The Sun

    Dnes by talentovanou zpěvačku a herečku jen málokdo neznal. Zajímalo by nás, co na její úspěch asi říkají její spolužáci z Newyorské univerzity, na které Lady Gaga, tehdy ještě Stefani Germanotta, studovala. Aktivně totiž založili facebookovou skupinu s pomstychtivým názvem Stefani Germanotto, ty nikdy nebudeš slavná. No, i mistři šikany se někdy utnou...

    Video se připravuje ...
    Sexuální symbol a rebel Mick Jagger • VIDEO: Videohub

  • Matthewovi Perrymu chybí část prstu

    Matthew Perry
    Autor: Zdroj: Ollindberg

    Ani ti nejzarytější fanoušci Přátel si možná nevšimli, co že to "Chandlerovi" chybí. O část prstu přišel v dětství, a to už ve třech letech! V mateřské škole nechal při zavírání ruku ve dveřích. Odnesl to prostředníček na pravé ruce. Tvůrci kultovního seriálu hercovu nepříjemnou zkušenost zúročili v 5. sérii, když jeho milá Monica nešikovně upustí nůž na zem a ten usekne část Chandlerova prstu – pro změnu na noze.

  • Jennifer Lawrence má netradiční tetování

    Jennifer Lawrence
    Autor: Zdroj: SteadyRed

    Oscarová herečka trpěla na časté výkyvy váhy, a to se v Hollywoodu neodpouští. Vedle podstupování několika diet a tvrdých tréninků si nechala vytetovat na ruku jedno netradiční připomenutí. Vzorec H2O, který jí má připomínat, aby pila více vody. Vskutku originální připomínka, co říkáte? 

Autor: Dita Mrázková
Diskuse ke článku
.