Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Dcera Kim Basinger a Aleca Baldwina Ireland: Tátovo sedmé dítě mě vůbec nezajímá!

16. dubna 2022 | 06:00

Stejně jako se její slavní rodiče milovali, se i nenáviděli. Jejich vleklý rozvod, drsné komentáře matky na adresu táty i jeho slovní napadení pro změnu na její adresu, to vše dcera zvládla ustát s nadhledem a elegancí. Čím svým rodičům i všem pochybovačům vytřela modelka zrak?

Šestadvacetiletá absolventka Newyorské filmové akademie žije v Oregonu se svým přítelem André Allenem Anjosem a jejich šesti psy absolutně "nehvězdným" životem. Nedávno na svém Instagramu sdílela příspěvek, ve kterém si postěžovala na kvanta zpráv od lidí znepokojených plodností jejího táty. "Spousta z vás je mým otcem a jeho rodinou doslova posedlá. Je to až znepokojivé. Chcete znát můj názor, ale tohle není moje věc, je mi to jedno," napsala Ireland.

Video se připravuje ...
Jak došlo k výstřelu Aleca Baldwina? Podívejte se na animaci nehody! • VIDEO: Reuters

Baldwinova dcera tak narážela na další přírůstek, který hollywoodský herec letos očekává. Stane se tak už sedminásobným otcem! Jeho nejstarší dcera si s tím ale, jak se zdá, hlavu neláme. Stejně jako s nepříliš lichotivým útokem svého otce na její postavu.

Nechvalně známá hlasová zpráva od Aleca z roku 2007 na adresu vlastní dcery nebyla zrovna taktní. Alec totiž Ireland nazval tlustým prasetem. "Tlustý znamená krásný a prasata jsou rozkošná. A taky chytrá. Takže tohle mě, tati, urazit nemohlo," odpálila smečí Ireland sebevědomě.

Přestože se živí modelingem, svou postavu už dávno neřeší. I když vždycky tomu tak nebylo. 

"Strávila jsem příliš mnoho let hladověním, flámováním, očistami, měřením, stoupáním na váhy, pliváním jídla do kabelky a ničením těla. A to jen proto, že mi nějaký troll napsal, že nikdy nebudu tak hubená a krásná jako moje matka. Teď, když jsem to zvládla, jsem konečně na druhé straně. Jasně že mám i špatné dny. Ale sakra, já prostě miluju jídlo! A miluju své tělo, ve kterém se konečně cítím skvěle. Kouřím trávu, jím dobré věci a jsem vděčná a šťastná, kde jsem," svěřila se ve svém "osvobozujícím mentálním prostoru", jak nazvala své filozofování na síti.

Jako důkaz, že svého tátu přes všechny jeho eskapády miluje, byl míněn vzkaz, který mu poslala krátce po nedávném incidentu. Alec při natáčení omylem zastřelil kameramanku. "Moje láska a podpora patří rodině a přátelům Halyny Hutchins. Posílám léčivé myšlenky režisérovi Joelu Souzovi. A přála bych si dnes obejmout svého otce extra silně..."

Tahle mladá dáma ukázala, že v necelých třiceti je o dost zralejší, než byli ve stejném věku její rodiče...

Autor: Dita Mrázková