Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Svatba století: Karlos a Lela Vémolovi zapomněli na polibek a o svatební noci plánují počít dalšího potomka

28. července 2022 | 16:30

Přestože ženy většinou bojovým sportům moc neholdují, jistě i ty, které nesledují sportovní zprávy, znají Karlose Vémolu (37), který právě dnes řekl své ano matce svých dětí Lele Ceterové (33). Tento páreček totiž plní snad od prvopočátku stránky novin a časopisů a jejich svatbu, kterou nazvali „svatbou století“, sleduje celý národ. Všechny zajímá, čím tenhle extravagantní pár opět šokuje.

Pro Karla Vémolu jsou silikonové vnady důležitým faktorem pro posouzení krásy ženy a Lela to rozhodně splňuje. Vybral si ji ostatně v roce 2017 na sociální síti, přes kterou ji oslovil, a kráska se chytla. Tak začal jejich vztah jak na horské dráze. Emoce a drama rozhodně jejich vztahu nechybí.

V roce 2019 se jim narodila dcera Lily a o dva roky později přišel na svět syn Rocky. Když Lily slavila své první narozeniny, snažil se zápasník o romantickou řeč, kterou chtěl požádat Lelu o ruku, ale hlas se mu chvěl a nervozita udělala své. Nic netušící Lela byla ovšem dojatá a svému bojovníkovi řekla ano. „Při tréninku učím své kluky, aby nic neodkládali, a pokud něco chtějí, aby to udělali hned. Tak jsem si řekl, že se podle toho musím chovat také. Teprve když jsem tam klečel, tak jsem si uvědomil, že mi může říct ne, ale jako správný zápasník před zápasem nikdy nemyslím na prohru,“ prohlásil Vémola.

Video se připravuje ...
Svatba Karlose a Lely • VIDEO: Jiří Beneš

Šest měsíců po narození syna Rockyho šokovala dvojice zprávou o rozchodu. Bijec vinil svou partnerku z nevěry a ona jeho zase z domácího násilí. Ani jeden nešetřil toho druhého a tolik špinavého prádla, které se máchalo na veřejnosti, až vyráželo dech. Ovšem místo rozchodu přišla svatba.

Ta se stala terčem pozornosti, protože pokud jde o Karlose, nic nemůže být malé, má rád okázalost a pompéznost v každém ohledu. „Miluji všechno velké, takže i šaty mojí nevěsty mají velký výstřih a všechno tak, jak mám rád,“ prohlásil poté, co vystoupili z lodě na Občanské plovárně, kde si s Lelou řekli ano. Připlul na lodi s bandou svých nejlepších kamarádů. Nestihl totiž rozlučku se svobodou, tak si dal jen asi dvouhodinovou rychlovku právě cestou na obřad.

Součástí svatby byl například i kolotoč, který postavil na zahradu restaurace. Bojovník se pochlubil, že vše na svatbu stihnul zařídit během tří dnů a že zařídil vše kromě výzdoby, kterou dal na starost své manželce. Vémola také prohlásil, že doufá, že se vejde do milionu za náklady na svatbu, na kterou pozval asi tři stovky hostů. Mezi nimi i spoustu známých tváří.

Video se připravuje ...
Kdo navrhl šaty Vémolovy nevěsty Lely? A jak dlouho je Marie Kadlec připravovala? • VIDEO: Markéta Reinischová

Obřad probíhal na přistaveném molu pod restaurací, to nebylo příliš stabilní a všichni se obávali, aby nevěstu s obřími šaty udrželo a aby se na něj vůbec vešla, museli ho totiž o něco rozšířit. Průměr šatů měl 1,2 metru a vlečka byla pětimetrová. Obřadu se zhostil poprvé v životě v roli oddávajícího herec Jiří Krampol. Původně měla svatba probíhat na Žižkovské věži, kde měla dvojice první rande, ale tam by se se všemi hosty nevešel, takže volba padla na Občanskou plovárnu. Na Žižkovskou věž se dvojice odebere až na svatební noc, tu stráví v apartmánu sedmdesát metrů nad zemí.

Nevěsta dorazila s malým zpožděním a Karlos nervózně přecházel tam a zpět plný očekávání. K oltáři přicházela nevěsta doprovázena písní ze Lvího krále Can You Feel The Love Tonight. Její šaty k oltáři nebyly tak vyzývavé, jak se očekávalo, ale v záloze měla ještě dvoje na převlečení a ty prý byly mnohem odvážnější. Krampol ve své řeči vypíchl, že bychom měli Lelu obdivovat víc než všechny zápasníky, kteří jdou s Karlosem do zápasu, protože ona musí vydržet mnohem víc ve vztahu s ním a být opravdu trpělivá. Krampol trochu pozapomněl na svatební polibek, tak si ho museli vyskandovat svatebčané. Následoval vášnivý polibek a novomanželé vypustili do světa pár holubic.

„Moje největší celoživotní výhra,“ řekl Vémola těsně po obřadu. Lela přiznala, že celý den pláče a svatební šaty si nechá pro dceru, která se v nich bude vdávat, až přijde její čas. Oba novomanželé přiznali, že už pracují na dalším miminku, a Vémola byl přesvědčen, že svatební noc bude ta, při které se povede počít jeho pátého potomka.