Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jennifer Affleck a její muži: Vrah, číšník i podvodník

24. července 2022 | 06:00

Bohyně Jennifer Affleck dneska slaví své třiapadesáté narozeniny, a to už jako čerstvě vdaná paní. Svatbu si možná nadělila jako dáreček – nic jiného ji asi v tento moment nedělá tak šťastnou jako znovu najít svého prince po dvaceti letech...

Pojďme se ale podívat, jakou má Jennifer za sebou historii milostných úletů. Ben je jejím už čtvrtým manželem a byla i několikrát zasnoubená, ale ze svatby potom sešlo. Kdo ji podváděl, který milenec umřel a kterého zavřeli za vraždu?

David Cruz: přítel ze střední školy, 1984–1994

Jennifer potkala svou středoškolskou lásku, když jí bylo pouhých patnáct let, takže je jasné, že se jejich cesty musely rozejít. Postupně s přibývající slávou sláblo jejich pouto. Dodnes Jennifer mluví o svém prvním příteli jen v superlativech. Smutná zpráva ji zasáhla před dvěma lety, když se dozvěděla, že David zemřel.

Chris Paciello: zločinec, 1994

Krátce poté, co ukončila svůj desetiletý vztah, potřebovala zpěvačka převozníka, a tím se stal Chris Paciello, nyní již odsouzený zločinec. Paciello a Lopez prý měli velmi krátký úlet, který naštěstí skončil těsně předtím, než se Paciello ocitl za mřížemi za vraždu.

Video se připravuje ...
Nejslavnější hollywoodské páry: Ben Affleck a Jennifer Lopez • VIDEO: Videohub

Wesley Snipes: herec a podvodník, 1995

Po vztahu s kriminálníkem vzplanula pro herce, se kterým natáčela film Money Train. Zlobiví hoši pro ni měli asi kouzlo a mezi ní a Wesley Snipesem to prý zajiskřilo okamžitě. Možná to bylo kvůli tomu, že byl tím, se kterým natáčela svou první milostnou scénu, nebo kvůli neustálému flirtování, kterému byla vystavena během natáčení. Pár si spolu prý užil hezký románek, který neměl dlouhého trvání. I tento bývalý partner nakonec skončil ve vězení za daňové úniky.

Bývalý manžel Ojani Noa: číšník, 1997–1998

Po herci se Jenn rozhodla, že se pokusí o vztah s někým, kdo není slavný, a našla si kubánského číšníka a hned s ním skočila do manželství. Jejich manželství trvalo asi jedenáct měsíců, než se společně dohodli o jeho ukončení. Jennifer o svém prvním manželovi nerada mluví, musela na něho totiž podat několik žalob, když se pokusil vydat autobiografii o jejich manželství a pustit do světa video z jejich líbánek.

P Diddy: rapper, 1999–2000

Jakmile prý Jennifer spatřila rappera Seana Combse známého jako P Diddy, bylo vymalováno. Pár se stal na přelomu století jedním z nejslavnějších a nejmocnějších na světě. Vypadalo to, že se dal dohromady pár snů, a všichni k nim vzhlíželi. Navzdory tomu ovšem neměl vztah nijak dlouhého trvání a proslýchá se, že Jenn poslala rappera k vodě poté, co se na něj provalila nevěra.

Video se připravuje ...
Páry, které se daly dohromady během natáčení • VIDEO: Videohub

Bývalý manžel Cris Judd: tanečník, 2000–2002

Aniž by ztrácela čas, JLo rychle padla do náruče svého druhého manžela Crise Judda poté, co se s ním seznámila na natáčení Love Don't Cost a Thing. Bohužel jejich bouřlivá romance trvala méně než dva roky, a tak se toto manželství rychle stalo minulostí. Nefungovalo jim to prý, protože Chris neunesl větší slávu své ženy.

Ben Affleck: herec, 2002–2004

První vztah se současným manželem Benem Affleckem nevyšel tak, jak si to plánovali. Poté, co se setkali při natáčení filmu Láska s rizikem, vzplanuli oba velkou láskou. Začalo se jim říkat Bennifer a lidé je milovali. Byli neustále pod drobnohledem médií, a to jim možná trochu uškodilo. Pár byl zasnouben a připraven na svatbu v roce 2003, ale Ben ji odvolal několik dní předtím, než měli kráčet k oltáři, a to kvůli obavám z neustálé pozornosti médií. Rozešli se krátce nato a proslýchá se, že Ben spíš dostal strach a hledal výmluvu.

Bývalý manžel Marc Anthony: zpěvák a kamarád, 2004–2011

Jennifer všechny své fanoušky, kteří se vzpamatovávali z rozchodu s Benem, překvapila tím, že si po pár měsících randění vzala svého dlouholetého kamaráda, zpěváka Marka Anthonyho. Po čtyřech letech manželství se jim narodila dvojčata Max a Emma. V roce 2011 se manželství rozpadlo a Jenn někde přiznala, že zřejmě rychle skočila do něčeho, aniž by vyřešila předchozí vztah, a s Markem jsou celou dobu spíš přátelé. Těmi zůstávají dodnes a mají mezi sebou velmi hezký vztah.

Casper Smart: tanečník, 2011–2016

Jennifer nepatří k těm ženám, které by dlouho zůstávaly bez partnera. Tentokrát si vybrala o mnoho let mladšího tanečníka Caspera Smarta. Přestože veřejnost trochu odsuzovala jejich věkový rozdíl a přišlo jí, že je to přece jen už trochu moc, oni si z toho nic nedělali a chodili spolu pět let. Mezitím se párkrát rozešli a zase se k sobě vrátili, než vztah v roce 2016 JLo definitivně ukončila poté, co načapala svého mladého milence s jinou.

Drake: rapper, 2016

Když JLo zveřejnila na Instagramu snímek Drakea a sebe, jak se k sobě tulí, začali její i jeho fanoušci šílet. Na veřejnost prosakovaly různé drby o tom, jak spolu tihle dva prožívají vášnivý románek, ale ani z jedné strany nebyly zprávy oficiálně potvrzené. Drakeův vztah s Jennifer se tak trochu potvrdil, až když řekl, že „ztratil JLo“, ve svém singlu Diplomatic Immunity.

Bývalý snoubenec Alex Rodriguez: baseballový hráč, 2017–2021

V roce 2017 se Jennifer potkala s Alexem v Beverly Hills a dodala si odvahu ho oslovit. Už toho dne se jí Alex ozval zpět, aby si domluvil rande, a tím začal jejich pětiletý vztah. V roce 2019 Alex na Bahamách poklekl s prstenem a požádal Jenn o ruku. Pár vypadal velmi zamilovaně, a proto když se objevily v roce 2021 zprávy o tom, že jejich zasnoubení je zrušeno, byli všichni překvapení. Chvíli nato podali oba prohlášení o tom, že vztah skončil. „Uvědomili jsme si, že jsme lepší přátelé než milenci, a těšíme se, že přáteli i zůstaneme." Oficiální důvod rozchodu nikdy nebyl potvrzen, ale spekuluje se, že Alex Jenn opět podváděl, a to s Madison LeCroy.

Manžel Ben Affleck: herec, květen 2021– současnost

Krátce po jejím rozchodu s Alexem se šířily zvěsti, že Jennifer a její bývalý Ben Affleck znovu rozdmýchali jiskru bývalého románku. JLo a Ben byli vyfotografováni na romantickém útěku do Montany po sedmnácti letech od jejich rozchodu. Pár si zřejmě psal od února a jen o pár měsíců později (červen 2021) byli spatřeni, jak se drží za ruce a líbají se. V červenci JLo "zoficiálnila" jejich vztah na Instagramu sdílením jejich společné fotografie, na které se k sobě měli a vypadali opravdu zamilovaně.

Po několika vystoupeních na červeném koberci se objevily zprávy, že Ben a Jenn jsou znovu zasnoubeni! A přesně týden před svými třiapadesátými narozeninami si řekli své ano. A tentokrát už to je prý navěky! My samozřejmě chceme věřit na pohádkovou romanci a dobré konce, takže držíme palce. Snad už si po těch letech Ben rozmyslel, co vlastně chce, a nezalekl se závazku jako před dvaceti lety!