Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Táta, nebo dědeček? Tito slavní muži se stali poprvé otci až po padesátce

  • Al Pacino
    4. července 2022 | 06:00

    Užili si hvězdnou kariéru i náklonnost těch nejkrásnějších žen, všichni se ale shodli, že nejšťastnějšími se stali až po narozeních svých potomků. Litují, že se tak stalo až v pozdním věku? A který z nich po narození syna pověsil image drsňáka už navždy na hřebíček?

  • Elton John

    Elton John
    Autor: Zdroj: Profimedia

    "Potlesku už mám dost. Chci být se svou rodinou. Se svými kluky!" Zpěvákova odpověď na dotaz ohledně koncertování je všeříkající. Jedna z největších žijících popových hvězd si zkrátka slávy užila dosyta. Bylo mu přesně třiašedesát, když se svým životním partnerem Davidem rozhodl pořídit si děti. Oba jeho synové, jedenáctiletý Zachary a devítiletý Elijah se narodili náhradní matce. Elton se i přes svůj věk dokáže s kluky odbourat, nejvíc při fandění na jeho milovaném fotbale, nebo třeba při společném šnorchlování. Věk je u něj prostě jen číslo!

  • Simon Cowell

    Simon Cowell
    Autor: Zdroj: Profimedia

    Je známý coby nesmlouvý kritik a porotce v talentové soutěži, když jde o děti, dokáže prý ale zjihnout jako beránek. Poté, co se stal ve třiapadesáti letech poprvé otcem, je prý daleko víc otevřený citům. Když viděl svého syna Erica bezprostředně po porodu, rozplakal se (což prý běžně nedělá) a okamžitě se do synka zamiloval. Simon je i nevlastním otcem syna Adama, kterého už brzy vyžení od své snoubenky Lauren.

  • Hugh Grant

    Hugh Grant
    Autor: Zdroj: Profimedia

    Do padesáti se herec známý z filmů Čtyři svatby a jeden pohřeb, Notting Hill nebo Láska nebeská soustředil výhradně na svou kariéru. Po padesátce ale pochopil rčení "Světská sláva, polní tráva" a rozhodl se usadit. V září 2011 přivítal na svět prvorozenou dceru Tabithu, v následujících deseti letech se stal otcem dalších čtyř dětí - dvou synů a dvou dcer - ze svých vztahů se dvěma různými ženami. "Je prostě krásné mít kolem sebe všechnu tu lásku. Najednou někoho miluješ víc než sebe," svěřil se Hugh v roce 2018 časopisu People. 

    Video se připravuje ...
    Láska nebeská: 7 věcí, které jste o filmu nevěděli • VIDEO: Videohub

  • Al Pacino

    Al Pacino
    Autor: Zdroj: Profimedia

    Al Pacino je celoživotní "starý mládenec", to ale neznamená, že je bezdětný! Hvězda filmu Kmotr má tři děti se dvěma různými ženami. Třiatřicetiletá Julie Marie je jeho prvorozenou dcerou a hercovi bylo téměř padesát, když se narodila. S herečkou Beverly D´Angelo má pak Al jednadvacetiletá dvojčata Antona a Oliviu. Ty zplodil v jednašedesáti. Rozchod hereckého páru v roce 2003 ale vedl k ošklivé bitvě o péči o tehdy malá dvojčata. Pacinův právník obvinil jejich matku, že s dětmi zachází "jako s rukojmími"...

Autor: Dita Mrázková
Diskuse ke článku
.