Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rozvod je překvapil stejně jako nás! Celebrity, které šokovaly rozchody

  • 15. března 2022 | 06:00

    Když se řekne rozvod, tak se mnohým zježí chlupy. U některých párů dojde k rozchodu velmi tiše a bez horké krve, ale jinde je to pořádná Itálie. Nejhorší je, že jak se ukázalo, za většinou rozchodů stojí mužova nevěra a strohé oznámení. „Už tě nemiluji.“

    Které slavné páry postihl stejný osud jako Veroniku Žilkovou (60) a Martina Stropnického (65)? Kdo na sobě nenechal nit suchou a komu se povedlo rozejít se jakžtakž v klidu?

  • Žilková a Stropnický

    Veronika Žilková právě v těchto dnech prožívá opravdový šok a něco, čeho se děsí snad každá z nás. Opustil ji dlouhodobý partner a manžel Martin Stropnický. Oba z nich si už podobnou situací prošli předtím, a to dokonce dvakrát. Na něco takového se ale nedá připravit, o to bolestivější je, jakým způsobem je to provedeno.

    Rozchod po e-mailu s tím, že vám po osmnácti letech společného života někdo napíše, že už vás nemiluje, to je rána přímo do srdce. „Dostala jsem e-mail, že mě už nemiluje a jeho případný nový vztah je jen toho důsledek a že se omlouvá. Dnešní absurdita, exministr obrany místo obrany své rodiny v době válečného napětí sedí ve vile s atomovým krytem a svoji rodinu rozbíjí. Vtip? Ne!“ napsala Žilková. Nedávno se akorát vrátila z dovolené, kam je manžel pozval. „V letadle z Dubaje, kam nás pozval, řekla Kordulka, že to byl tak hezký týden, že má až pocit, že se táta s námi loučí. Že to byla rozvodová dovolená. Netušila jsem, že její instinkt byl pravdivý.“

    Nebylo možné si nevšimnout narážky na možný vztah, který Stropnický pravděpodobně navázal. „Asi zjistil, že v 65 letech vypadá líp vedle mladé slečny než vedle šedesátileté manželky. Jiné vysvětlení nemám. Těžce se smiřoval s přibývajícími léty. Herci jsou víc ješitní. Tak si asi našel někoho, pro koho je zase mladý princ. S dobrým platem a postavením.“

    Video se připravuje ...
    Petr Macek sepsal vzpomínky Veroniky Žilkové: Odbourala veškerá tabu a řekla skoro vše! • VIDEO: David Turek

  • Kuchařová a Brzobohatý

    Táňa Kuchařová a Ondřej Brzobohatý byli dalším párem, který způsobil velké pozdvižení, když se objevily zprávy o jejich rozchodu. Na veřejnosti totiž působili velmi stabilně, ale je fakt, že do soukromí nedali nahlédnout jen tak někomu.

    První se o tom, že žijí již několik měsíců odděleně, vyjádřil hudebník a modelka z toho byla evidentně hodně zaskočená. „Jediné, co k tomu můžu říct, je to, že náš vztah jsme teprve definitivně ukončili až včera a požádám o rozvod. To, co jsem se dozvěděla z médií, mě překvapilo a zaskočilo. Je to pro mě pochopitelně veliké zklamání se v člověku, kterému jsem věřila, plánovala jsem s ním rozšířit rodinu a 30. 6. 2021 jsem obnovovala manželský slib, který pro mě manžel přichystal jako překvapení k našemu 5. výročí svatby,” prohlásila tenkrát Kuchařová. Ukázalo se, že i v tomto rozchodu zřejmě figurovala jiná žena. Osmý společný rok byl pro ně osudným.

    Video se připravuje ...
    Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib! • VIDEO: FTV Prima

  • Plekanec a Vondráčková

    Oblíbenému spojení slavný hokejista a krásná žena se už nikdo nediví, a tak lidé sympatickému páru přáli štěstí skoro tak jako zlato v hokeji naší zemi na jakémkoli mistrovství. Pár má spolu dva syny, a když prasklo, že je mezi nimi konec, tak to byl panečku výbuch. Tihle dva na sobě nenechali nitku suchou a mediálně se jejich rozchod rozebíral docela dlouhou dobu. Prý se o rozvodu u nich mluvilo rok, než to oba rozsekli před brankou domu Luciiných rodičů a Plekanec přiznal, že už nějakou dobu chodil s tenistkou Lucií Šafářovou. Prý to ale nebylo důvodem jejich rozchodu. To máme další ženu, jež figuruje u rozchodu. „Vůbec nic jsem o tom netušila,“ tvrdila zpěvačka.

  • Prachař a Hanychová

    Tenhle páreček byl také velmi zajímavý a rozhodně se s nimi člověk nenudil. Vzali se dokonce dvakrát a po šesti letech se rozchod opět neobešel bez dramat a mediálních výpadů jeden proti druhému. Jelikož první svatba byla tak trochu na punk a nepodepsali předmanželskou smlouvu, během rozvodu pak Agáta tvrdila, že chce Jakub na rozvodu vydělat. Ten sám před lety řekl, že smlouvu měli podepsat hlavně kvůli Agátě, protože on nic neměl. Agátina kamarádka tvrdila, že Jakub Agátu psychicky týral, Agáta Jakuba zase podváděla. Překvapivé u tohoto páru bylo spíš to, že spolu vydrželi, než jejich rozchod. Zlou krev mezi sebou mají stále a Jakub stále veřejně „vtipkuje“ na její účet.

  • Buffon a Šeredová

    Modelka a slavný fotbalista se brali 16. června 2011 před oltářem v bazilice svatého Petra a Pavla na Vyšehradě. Už tehdy byli oba jejich synové na světě. Vypadalo to, že jejich svazek nemůže nic narušit. Dokud na brankáře neprasklo, že byl nevěrný, to pro modelku byla konečná a rozvod byl na cestě. Je to tu zase, opět jiná žena. „Myslím, že je to pro každého dlouhý proces, než odpustí, a hodně záleží i na nových lidech, se kterými se stýkáte,“ vysvětlila brunetka. „Samozřejmě ale zklamání přetrvává,“ dodala s tím, že ani po sedmi letech se všechny šrámy úplně nezahojily.

Diskuse ke článku
.