Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Napadení, rakovina, vězení i sexuální zneužívání. Představitelky seriálu Zoufalé manželky se v soukromí rozhodně nenudí!

  • Představitelky seriálu
    15. ledna 2022 | 06:00

    Zažívaly velkolepou slávu, ženy napříč celým světem je milovaly, staly se ikonami. Slavný seriál jim zkrátka změnil život. Jenže někdy se štěstí prostě musí unavit, o čemž vědí své téměř všechny ze sexy pětice "zoufalek". K zoufalství totiž neměly daleko ani v soukromém životě. Jaký osud potkal Gabi, Brie, Lynette, Susan a Edie?

  • Eva Longoria alias Gabi

    Eva Longoria
    Autor: profimedia.cz

    Vždy perfektní a upravená, dámička každým coulem. Seriálová Barbie už dávno neřeší dokonalý make-up ani účes, po narození syna Santiaga je mámou na plný úvazek. Rodinné štěstí našla až napotřetí, byla vdaná za herce i basketbalistu, usadila se teprve až se zámožným obchodníkem. Na otázku, čím by asi tak byla její seriálová role Gabrielle Solis dnes, se smíchem odpověděla: "No přece vlivnou youtuberkou s vlastním módním kanálem!"

  • Marcia Anne Cross alias Brie

    Marcia Cross
    Autor: profimedia.cz

    Původně se měla objevit jen v jednom díle v malé roli, na tvůrce ale maximálně zapůsobila. Bez upjaté, dokonalé a tak trochu tajemné Brie Van de Kamp by to prostě nebylo ono. Herečka, která se stala matkou díky umělému oplodnění až v pětačtyřiceti letech, má za sebou náročnou rakovinu konečníku, pochovala svého milovaného muže a stáhla se do ústraní. Radost jí dělají čtrnáctiletá dvojčata Eden a Savannah.

  • Felicity Huffman alias Lynette

    Felicity Huffman
    Autor: profimedia.cz

    V seriálu hrála odvážnou a oddanou manželku a matku, ve skutečnosti se jí oddanost vůči dětem vymstila. Americká herečka a máma dcer Sophie a Georgie se dopustila podvodu, který ji přivedl do basy! Felicity byla součástí skupiny rodičů, kteří zaplatili nemalé úplatky, aby se jejich děti dostaly na prestižní univerzity. Podle soudních spisů poskytla úplatek ve výši 15 000 dolarů maskovaný jako charitativní příspěvek. Po provalení korupčního skandálu byla odsouzena ke čtrnácti dnům vězení, dvě stě padesáti hodinám veřejně prospěšných prací a pokutě v přepočtu přes sedm set tisíc korun.

  • Teri Hatcher alias Susan

    Teri Hatcher
    Autor: profimedia.cz

    V Zoufalkách si střihla nesmělou Susan, která jí ovšem přinesla cenu Zlatý glóbus za nejlepší komediální roli. Její gáže za epizodu byla rekordní: Teri kasírovala neuvěřitelných 285 000 dolarů! V roce 2006 šokovala svým přiznáním, že byla od pěti let sexuálně zneužívána svým strýcem. Bývalá Bond girl je dvakrát vdaná, má dospělou dceru Emerson a miluje pečení a vaření. Pravidelně se umisťovala na předních příčkách žebříčku nejvíce sexy žen světa.

  • Nicollette Sheridan alias Edie

    Nicollette Sheridan
    Autor: profimedia.cz

    Seriálová sexbomba dopadla coby Edie dost mizerně. Byť ji divačky (stejně jako jejich protějšky) milovaly, tvůrci ji nakonec nechali zabít. Důvodem mělo být fyzické napadení herečky scenáristou seriálu Marcem Cherrym. Nicollette s ním vedla dlouholetý soudní spor a to se podepsalo na její duši i vzhledu. "Byla jsem očerňována za to, že jsem se postavila za svá práva, a to nejen jako žena, ale i jako lidská bytost. A byla jsem za to potrestána! Jenže mě to nezastavilo, protože jsem musela získat zpátky svou důstojnost, jinak bych se na sebe nemohla podívat do zrcadla," nechala se slyšet dvakrát rozvedená a bezdětná Nicollette.

Autor: Dita Mrázková
Diskuse ke článku
.