Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Brad a Jennifer zase spolu? Připomeňte si, jak jim to vždycky slušelo

24. ledna 2020 | 06:00

Začátkem týdne způsobili Brad Pitt a Jennifer Aniston totální poprask, když je fotografové zachytili, jak si navzájem gratulují k úspěchu při předávání filmových a televizních cen SAG Awards. Snímek obletěl celý svět a fanoušci začali tajně doufat, že se možná uskuteční velký comeback. Připomeňte si ve fotogalerii jejich nejlepší momenty z červeného koberce.

Chvíle, na kterou čekal každý fanoušek, se uskutečnila v pondělí při předávání cen SAG Awards. Jennifer si odsud odnesla cenu pro nejlepší seriálovou herečku, Brad zase vyhrál v kategorii nejlepší herec ve vedlejší roli ve snímku Tenkrát v Hollywoodu. V zákulisí se pak obě hvězdy sešly a navzájem si pogratulovaly. Kvůli pohotovým fotografům vznikla fotografie, která v nejednom příznivci vyvolala pocit, že by to tihle dva mohli dát zase dohromady. 

Podle blízkého zdroje je Jennifer prý ráda, že má Brada zpátky ve svém životě, ale jsou prý pouze přátelé a navzájem si přejí jen to nejlepší. Kdo ví, jak tomu doopravdy vlastně je, každopádně fotografie ze SAG Awards potěšila nás všechny a tajně doufáme, že by z toho mohlo být zase něco víc!

Připomeňte si ty nejlepší momenty Brada Pitta a Jennifer Aniston z červeného koberce:

 

Autor: Aneta Valešová