Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Šaty podle Rachel z Přátel! Nová kolekce Ralph Lauren nás baví

20. září 2019 | 06:00

Asi každý fanoušek seriálu Přátelé ví, že tu nejlepší část tvořil i šatník Rachel Green, kterou hrála Jennifer Aniston. Od svatebních šatů, které předvedla v první epizodě, až po vysoce módní kousky v posledních sériích, kdy byla zaměstnána u Ralpha Laurena. A právě teď po 25 letech se Ralph Lauren rozhodl vydat kolekci inspirovanou právě ikonickým stylem Rachel z Přátel. 

Dříve jste mohli módní styl Rachel Green obdivovat a snažit se ho třeba napodobit, dnes si můžete koupit kousky skoro totožné s těmi, které měla na sobě. Nová kolekce perfektně ztělesňuje její styl. Najdete zde řadu roláků, blazerů, kostkované minisukně, klasické bílé košile, vysoké kožené boty a sem tam i leopardí vzor. 

Vedle toho, že Rachel u Ralpha Laurena pracovala, v jedné epizodě si samotný Ralph Lauren dokonce zahrál – jak jinak než sám sebe. Pamatujete přece na scénu, kdy vstoupil do výtahu!? Ne? Tak je možná čas se znovu na své oblíbence podívat!

Prohlédněte si kousky, které Ralph Lauren vytvořil jako poctu seriálu Přátelé, a také si připomeňte některé outfity Rachel Green. Vše v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová