Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Super vedlejšáky celebrit: Jaká je jejich druhá práce?

  • ...
    8. října 2019 | 06:00

    I když mají pohádkové příjmy z natáčení filmů a z koncertů, rozhodně nezahálejí a snaží se prorazit i v dalších oborech. Co všechno známé osobnosti dělají?

    Není žádným tajemstvím, že slavné jméno je tou nejlepší reklamou na cokoli. Jakmile je tedy na trh uveden jakýkoli produkt, kterému celebrita propůjčí tvář, může si být výrobce jistý, že se po něm jenom zapráší. Některé celebrity možná taky myslí na zadní kolečka, kdyby se jim náhodou v jejich branži přestalo dařit. A jiné se prostě rozhodly zpeněžit to, co je vedle profese nejvíc baví.

  • Céline Dion (51), zpěvačka

    Kanadská zpěvačka a dvojnásobná maminka uvedla na trh dětské oblečení. Céline chce děti oblékat v úplně novém stylu, který bude neutrální k jejich pohlaví. K dostání jsou tak oblečky v černé, šedé a bílé barvě, aby se děti cítily svobodně a našly svou vlastní identitu. No, doufáme, že se jim to bez klasických růžových a modrých odstínů skutečně podaří.

    ...
    Autor: profimedia.cz

    Slavné osobnosti přitahují naši pozornost neustále. V aktuálním čísle magazínu Blesk pro ženy vzpomínáme samozřejmě hlavně na Karla Gotta. Blesk pro ženy v letech 2004 a 2010 uspořádal dokonce soutěž pro čtenářky, jejíž výherkyně se mohly zúčastnit večeře se Zlatým slavíkem. Jak to proběhlo? A co pro nás všechny Karel Gott znamenal? Nové číslo magazínu koupíte právě teď v novinových stáncích nebo v našem iKiosku ZDE.

    Autor: archiv

  • Tom Hanks (63), herec

    Oscarový herec si splnil svůj sen a vrhl se na dráhu spisovatele. Jeho soubor povídek Neobvyklý typ vyšel loni i u nás. „Každou povídku jsem napsal na jiném psacím stroji ze své sbírky,“ řekl představitel nezapomenutelného Forresta Gumpa.

    ...
    Autor: profimedia.cz

  • Dana Morávková (48), herečka

    Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě se nikdy netajila tím, že doslova ujíždí na krásných kabelkách. Stačilo, aby se o tom dozvěděla kabelkářská firma, a hned Daně nabídla, aby pro ni začala navrhovat své vlastní kolekce. A jde jí to skvěle!

    ...
    Autor: profimedia.cz

  • Gwyneth Paltrow (47), herečka

    Krásná herečka patří mezi vášnivé vyznavačky zdravého životního stylu. Napsala už dvě knihy, v nichž ženám radí, jak se co nejlépe stravovat. A založila firmu, která prodává bio produkty, potravinové doplňky a vydává tištěný časopis.
    Gwyneth zkrátka ví, co je právě teď nejvíc trendy!

    ...
    Autor: profimedia.cz

  • Jiří Macháček (53), herec a zpěvák

    Na co sáhne, to se mu daří. Jakmile se herec a zpěvák rozhodl, že bude obchodovat na burze, začal téměř okamžitě slavit úspěchy. „Je pravda, že jsem na akciích skutečně vydělal,“ nechal se slyšet Jiří, který hrál ve filmech Ženy v pokušení nebo kultovních Samotářích.

    ...
    Autor: profimedia.cz

  • George Clooney (58), herec

    Několik let pálil mexickou tequilu, ale prosperující firmu nakonec prodal za neuvěřitelných 700 milionů dolarů. Společně se svým obchodním partnerem Rande Gerberem (56), manželem bývalé modelky Cindy Crawford (53), se ale výrobě alkoholu věnuje dál. Úspěšní podnikatelé tentokrát vsadili na nápoj zvaný mezcal, který se připravuje ze třiceti druhů kaktusu agáve.

    ...
    Autor: profimedia.cz

Autor: dan, red
Klíčová slova:  vip, ze života hvězd, celebrity, zaměstnání
Diskuse ke článku
.