Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Béžové sako se hodí ke všemu! Takhle je nosí celebrity

30. srpna 2019 | 06:00

Hledáte ideální svršek, který využijete po celý rok a který se hodí ke všemu? Vsaďte na béžový blazer. Právě teď ho nosí všichni! Zamilovala si ho Rosie Huntington-Whiteley i Victoria Beckham. Jak ho nosit a kde koupit ty nejlepší kousky?

Béžové sako je velmi univerzální kousek a věřte, že až si jedno pořídíte, nebudete ho chtít sundat. Hodí se k džínám, sukním, šatům, můžete si ho vzít do práce, na večeři, do divadla, ale i na víkend. V létě ho unosíte, až se večer ochladí. A až bude opravdová zima, můžete ho nosit pod kabátem – a pod něj navrstvit ještě pořádně teplý rolák, ale třeba i mikinu.

Letos uspějete s lehce oversized kouskem, který si zamilovaly i Victoria Beckham a Hailey Baldwin. Pokud preferujete styl Rosie Huntington-Whiteley, určitě si stejně jako ona oblíbíte sako s dvouřadým zapínáním. Tuto sezonu neuděláte chybu ani se sakem s opaskem, případně přes to své můžete přepásat nějaký parádní pásek.

Video se připravuje ...
Jak nosit dámské sako: Vypadá skvěle s džínami i sukní! • VIDEO: Petr Němeček

Prohlédněte si naši fotogalerii. Najdete zde inspiraci od slavných žen, jak nosit béžové sako, a také se dozvíte, kde koupit ty nejlepší kousky!

Autor: Markéta Luštincová