Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dlouhá manželství celebrit: Komu to nejspíš vydrží navěky?

  • Kdo z celebrit žije ve šťastném manželství?
    18. května 2019 | 06:00

    Vybudovat pevný vztah není zrovna jednoduché a sláva to nijak neusnadňuje. Je spíš častější, že se slavné páry rozejdou a mnohdy zůstanou samy. Stále tu je ale pár výjimek, kterým manželství vychází a vypadá to, že rozvod u nich snad už ani nehrozí.

    Tyhle manželské páry jsou vážně inspirativní. Jsou spolu už spoustu let a jejich láska jim stále nevyprchala. Navzájem se podporují a vypadají stejně šťastně jako před lety. Kdo ze slavných našel partnera na celý život?

  • Don Gummer (72) a Meryl Streep (69)

    Ještě před tím, než se Meryl setkala s Donem, byla zasnoubená. Ke svatbě ale nikdy nedošlo, protože jejímu snoubenci našli rakovinu a do roka zemřel. Až do poslední chvíle stála Meryl při něm. Když přišel čas, kdy se musela přestěhovat z jejich společného bytu, nabídl jí dočasné útočiště ve svém domě kamarád jejího bratra – Don. Byl zrovna na cestách, a tak byl dům volný. Když se vrátil, řekl Meryl, aby klidně zůstala, dokud bude potřebovat. Velmi se sblížili a v roce 1978 se vzali. A Meryl zůstala dalších 41 let.

    Don Gummer a Meryl Streep
    Autor: profimedia.cz

  • Beyoncé a Jay-Z

    Spolu jsou od roku 2002, pracovali na několika singlech. Vzali se o šest let později. Společně si prošli těžkými okamžiky, Jay-Z přiznal, že párkrát šlápl vedle a svou ženu podvedl. Oba se rozhodli tyto situace ustát a vyřešit je spolu. Přes všechny trable vychovávají tři děti a vypadá to, že je vše zase ve starých dobrých kolejích. Manželé jsou celých 11 let.

    Beyoncé a Jay-Z
    Autor: profimedia.cz

  • Cash Warren a Jessica Alba

    Začali spolu randit v roce 2004, během natáčení Fantastické čtyřky. O čtyři roky později se vzali. Jessica Alba si myslí, že klíčem spokojeného vztahu je trávit společně hodně času a nezapomínat na romantiku ani po 11 letech.

    Cash Warren a Jessica Alba
    Autor: profimedia.cz

  • Matthew Broderick a Sarah Jessica Parker

    Potkali se na párty v New Yorku v roce 1991. Randili spolu šest let, než se rozhodli, že se vezmou. Oba tvrdí, že spokojené manželství je založeno na respektování toho druhého. Dodávají, že by spolu partneři neměli soutěžit. Vemte si příklad z manželů, kteří jsou spolu už 22 let!

    Matthew Broderick a Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz

  • Andrew Upton a Cate Blanchett

    Cate byla vzornou studentkou na institutu dramatických umění v Sydney a přesně tam v roce 1996 potkala i svého budoucího manžela Andrewa. Chodili spolu rok a pak se vzali. Cate říká, že jejich štěstí tkví v upřímnosti a společných zájmech. Manželé jsou 23 let.

    Andrew Upton a Cate Blanchett
    Autor: profimedia.cz

  • Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas

    Potkali se na filmovém festivalu ve Francii v roce 1998. O dva roky později se vzali. Velký věkový rozdíl, 25 let, je nikdy netrápil. Vždy vedle sebe vypadají spokojeně. Společně mají dvě děti a jejich manželství letos dosáhne 19 let.

    Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas
    Autor: profimedia.cz

  • Claudia Schiffer a Matthew Vaughn

    Zasnoubili se pouhé dva měsíce po prvním setkání a po dalších 14 měsících se vzali. Momentálně jsou spolu 17 let, mají tři děti a vypadají stejně šťastně jako na začátku vztahu.

    Claudia Schiffer a Matthew Vaughn
    Autor: profimedia.cz

  • Francois Henri Pinault a Salma Hayek

    Salma potkala svého nastávajícího v Benátkách v roce 2006. Vzali se o tři roky později. Jejich tajemstvím je možná to, že příliš nemluví o svém soukromí. Salma například nechce sdělit nic o jejich prvním setkání, prý ale bylo velmi romantické. I po 10 letech vypadají velmi šťastně.

    Francois Henri Pinault a Salma Hayek
    Autor: profimedia.cz

  • Michel Stern a Lisa Kudrow

    Lisa potkala svého manžela ještě dávno před natáčením seriálu Přátelé, konkrétně v roce 1987. Vzali se v roce 1995 a už tehdy si neslibovali lásku na celý život, slíbili si ale, že vždy budou stát při sobě a pracovat na všech možných problémech. Momentálně jsou spolu už 24 let a Michel je prý ten muž, se kterým Lisa přišla o panenství.

    Michel Stern a Lisa Kudrow
    Autor: profimedia.cz

  • Jamie Lee Curtis a Christopher Guest

    Jamie se do Christophera zamilovala, když viděla jeho fotku z filmu Hraje skupina Spinal Tap. Prý tenkrát prohlásila, že si ho jednou vezme a o pět měsíců později se tak i stalo. Letos jsou spolu už 35 let.

    Jamie Lee Curtis a Christopher Guest
    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Luštincová
Diskuse ke článku
.