Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Spřízněné duše: Catherine Zeta-Jones a Michael Douglas slaví narozeniny ve stejný den!

25. září 2016 | 06:00

Manželství krásné herečky Catherine Zeta-Jones a charizmatického Michaela Douglase přečkalo několik krizí. Hollywoodský pár na nějaký čas žil odděleně, ale znovu k sobě našli cestu. Dnes oba slaví narozeniny!

Žijí spolu už 18 let a narozeniny slaví ve stejný den. Jako by si byli souzeni! Jejich vztah nebyl ale vždy růžový. Pár si prošel krušnými časy, ale krizi dokázali překonat. 

Vzali se v roce 2000 po dvouletém vztahu a mají spolu dvě děti, Dylana (16) a Carysu (13). Ty špatně nesly, když se jejich rodiče v roce 2013 rozhodli žít odděleně. Počátek krize způsobily nejspíše zdravotní problémy obou. Zatímco Michael se od roku 2010 pral s rakovinou jazyka, Catherine musela řešit psychické problémy.

Video se připravuje ...
Michael Douglas s Catherine Zeta-Jones na červeném koberci • VIDEO: Youtube.com

Schylovalo se k rozchodu, ale herci k sobě po osmi měsících nakonec opět našli cestu. Špatné časy je dle jejich slov ještě více stmelily a jejich vztah je silnější než kdy dřív. "Většina lidí v dnešní době odchází z manželství, jakmile se objeví nějaký problém," říká Catherine. "Musíte do toho dát všechno a nevzdat to, když se objeví první neshody. Nebudou totiž poslední." 

Catherine dnes slaví 47. narozeniny a její manžel Michael 72. Všechno nejlepší!

Další novinky ze světa slavných sledujte v rubrice VIP.

Autor: luh