Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Ty nejkrásnější šaty roku 2018: Kdo oslnil a je hoden následování?

31. prosince 2018 | 06:00

Další rok je skoro za námi a nám opět uvízly v paměti některé róby, které si slavné ženy oblékly. Letos se v našem žebříčku umístilo i několik českých žen. Pojďte si zrekapitulovat nejhezčí šaty roku 2018. 

Za celý rok se koná mnoho událostí, na kterých mají ženy možnost předvést se v nádherných róbách. Z českých žen zazářily Jana Plodková a Daniela Peštová na filmovém festivalu v Karlových Varech. Je navíc známo, že Daniele nepomáhá žádný stylista a obléká se sama, přesto byla podle nás nejlépe oblečenou ženou na celém festivalu.

Jana Plodková v šatech od Elissabeth Franchi a Daniela Peštová v modelu neznámé značky.
Autor: profimedia.cz

Na Zlatých glóbech se všechny ženy objevily v černých róbách, kterými naznačily, že soucítí s oběťmi sexuálních skandálů. Nejkrásnější šaty předvedly Catherine Zeta-Jones a Diane Kruger.

Catherine Zeta-Jones v modelu Zuhair Murad a Diane Kruger v černé róbě od Prada.
Autor: profimedia.cz

Ty nejhonosnější kousky se však objevily na charitativní akci Met Gala, která se letos nesla ve znamení náboženské tematiky. Blake Lively se předvedla v róbě značky Versace, Jennifer Lopez zůstala věrná svému dráždivému stylu v šatech Balmain a modelka Rosie Huntington-Whiteley vypadala jako svatý obrázek díky úžasnému účesu a šatům od Ralpha Laurena.

Všechny krásky zvládly skloubit módu i náboženskou tématiku na jedničku.
Autor: profimedia.cz

Prohlédněte si všechny nejkrásnější modely tohoto roku:

Autor: Markéta Luštincová