Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Sebestředné celebrity: Kdo nosí oblečení s vlastním jménem?

19. června 2018 | 06:00

Co je víc originální než vlastní jméno? Celebrity, které milují módu, si proto nenechávají ujít možnost mít své iniciály i na módních doplňcích a oblečení. Která celebrita je do sebe nejvíce zahleděná?

Osobitý styl je to, co v módě hledáme. K tomu může pomoci i vlastní jméno a celebrity toho plně využívají. Nejčastěji své iniciály vystavují na kabelkách, bundičkách nebo mobilních telefonech. Za tyto kousky si ale pořádně připlatili.

Královnou podpisů je Reese Witherspoon. Mnoho jejích kabelek nese její monogram. Vlastní však i kabelku se svým jménem. Stejnou má i Jessica Alba. Červená kabelka od značky Valentino je zkrátka oblíbená.

Kromě iniciálů má Reese kabelku se svým jménem.
Autor: profimedia.cz

Jeden z největších boomů nastal roku 2014 s pončem od Burberry. Na tento kousek si každý mohl nechat vyšít své vlastní iniciály. Příplatek za tuto osobitost vyšel majitelku v přepočtu na 6000 korun.

Toto pončo se stalo však tak oblíbeným, že se o originálním kousku už nedá moc mluvit. Musely ho mít Rosie Huntington-Whiteley, Sarah Jessica Parker, Olivia Palermo, Sienna Miller i Jamie King.   

Tyto celebrity propadli ponču s iniciály od značky Burrbery.
Autor: profimedia.cz

Kdo další propadl svému jménu? Podívejte se do fotogalerie:

Autor: Markéta Tošnarová