Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Celebrity na síti: Hvězdy seriálu Dawsonův svět po dvaceti letech opět spolu

31. března 2018 | 06:00

Aneta Krejčíková z Ulice se připravuje na novou životní etapu, Dara Rolins a Rytmus se rozešli a natáčí se nová řada Sedmilhářek. Co dalšího stojí za zmínku na sociálních sítích?

Nejlepší zpráva tohoto týdne? Že bude druhá řada Sedmilhářek! Pokud nevíte, o co se jedná, tak si vyhraďte čas v délce sedmi hodin a koukněte se na celou minisérii v kuse. Je to tak napínavé, že nebudete moct přestat. My se nemůžeme dočkat, jaké zápletky nás čekají v druhé řadě, která je v plném proudu natáčení – Zoë Kravitz (29) si nechala zase naplést copánky, Shailene Woodley (26) si nechala obarvit vlasy na tmavo. 

Sledovala jste Dawsonův svět? Kdo ne, že? Asi nejlepší milostný trojúhelník všech dob, který by si zasloužil pokračování. Katie Holmes (39), Michelle Williams (37), Joshua Jackson (39) a James Van Der Beek (41) se sešli na obálce magazínu Entertainment Weekly k příležitosti dvacátého výročí od začátku seriálu. Vysílal se od roku 1998 do r. 2003.  

Jeden z největších rozchodů roku je už tady, a jestli to ještě nevíte, musíte být z jiného vesmíru. Lovestory Dary Rolins (45) a Rytmuse (41) je v troskách. Dara to prozradila světu prostřednictvím Instagramu a prý se rozešli v dobrém. Už se ale začaly rojit zprávy o tom, že má za Rytmuse náhradníka... 

Victoria Beckham (43) udává trendy. Jaké boty si musíme pořídit na teplejší období, je jasné – třpytivé pantoflíčky! Naopak Hilary Duff (30) se pochlubila outfitem přímo z módního pekla a Aneta Krejčíková (26) už otevřeně mluví o svém těhotenství. Více v galerii!

 

Autor: Lucie Houdková