Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Od královského trůnu až po nahotu na veřejnosti: Znáte ženy kolem Meghan?

  • 18. května 2018 | 15:00

    Přestože je kvůli nadcházející svatbě s princem Harrym rušno hlavně kolem Meghan Markle, jsou v královské rodině i jiné ženy, které si zaslouží pozornost. Znáte je všechny?

  • Královna Alžběta II.

    Královna Alžběta
    Autor: profimedia.cz

    Letos oslavila své dvaadevadesáté narozeniny, a stala se tak nejdéle vládnoucí panovnicí. Po jejím boku stojí už jednasedmdesát let Philip, vévoda z Edinburghu. Přestože kvůli panování musela hodně cestovat a společensky žít, nezapomínala na své čtyři děti a dnes je pyšnou babičkou a prababičkou. Mezi její největší koníčky patří zájem o módu. Nejčastěji ji uvidíte v barevných kostýmcích. Miluje také zvířata. Za svůj život už vlastnila třicet psů plemene Welsh Corgi.

  • Vévodkyně Kate

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz

    Kate není potřeba příliš dlouho představovat. S princem Williamem randila už od školy a v roce 2011 svou lásku stvrdili manželstvím. Letos se oblíbenému královskému páru narodilo třetí dítě. Společně vychovávají prince George, princeznu Charlotte a prince Louise. Kate je miláčkem britského národa, a to nejen pro svou milou povahu, ale také pro svůj smysl pro módu. Pro mnoho žen po celém světě se stala módní ikonou.

  • Princezna Charlotte z Cambridge

    Princezna Charlotte
    Autor: instagram.com

    Roztomilá princezna Charlotte, celým jménem Charlotte Elizabeth Diana, je druhé dítě prince Williama a vévodkyně Kate. Letos oslavila třetí narozeniny a s narozením svého bratra Louise přepsala dějiny. Stala se totiž první ženou v královské rodině, která si i po narození dalšího syna uchovala přednostní nárok na trůn. Je tak čtvrtá v linii následnictví na britský trůn, a to po svém dědovi, otci a starším bratrovi Georgeovi.

  • Camilla, vévodkyně z Cornwallu

    Camilla Parker Bowles
    Autor: profimedia.cz

    Celým jménem Camilla Parker Bowles strávila své dětství ve Východním Sussexu, kde sídlila její rodina, a později studovala ve Švýcarsku. S princem Charlesem se poznala v roce 1971, ale po dvou letech se rozešli, protože Camilla nebyla rodinou shledána jako vhodná matka princových dětí. Přestože se princ nakonec oženil s princeznou Dianou, milenci svůj vztah udržovali. Právě kvůli tomu lidé Camillu nenáviděli. V roce 2005 se Camilla a princ Charles vzali. Dnes patří mezi oblíbené členky královské rodiny, a to hlavně kvůli svému skromnému vystupování.

  • Princezna Beatrice z Yorku

    Princezna Beatrice
    Autor: profimedia.cz

    Princezna Beatrice z Yorku (29) je starší dcerou Charlesova bratra, prince Andrewa. Sestřenice prince Williama je známá pro své nesympatie k jeho ženě. Nedokázala přenést přes srdce, že Kate pochází z neurozené rodiny, a přesto plní titulní strany novin. V roce 2016 se po deseti letech rozešla s Davem Clarkem a od té doby je sama. V dětství u ní byla zjištěna dyslexie.

  • Princezna Eugenie z Yorku

    Princezna Eugenie
    Autor: profimedia.cz

    Vedle průšviháře Harryho je Eugenie (28) další černou ovcí královské rodiny. O pořádný skandál se postarala ve svých osmnácti letech, kdy se se spolužačkami opila a následně skotačila nahá v parku. Eugenie ale ráda porušuje další královská pravidla, a to například když si do společnosti vyrazila bez tělových silonek nebo se nalíčila červenou rtěnkou. Obě skutečnosti jsou přísně zakázány. Letos na podzim se provdá za Jacka Brooksbanka, se kterým chodí šest let. 

  • Pippa Middleton

    Pippa Middleton
    Autor: profimedia.cz

    Do paměti se mladší sestra vévodkyně Kate zapsala před sedmi lety, kdy zazářila na svatbě své sestry. Rázem se stala nejobdivovanější družičkou světa a získala si přezdívku Her Royal Hotness. V květnu 2017 se sama stala nevěstou a provdala se za miliardáře Jamese Matthewse, s ním čeká své první dítě. Stejně jako Kate je velice atraktivní a její styl ženy milují. Má ráda sport, věnuje se charitě a vydala také knihu, ve které najdete užitečné rady, jak pohostit rodinu a přátele.

  • Meghan Markle

    Meghan Markle
    Autor: profimedia.cz

    V současné době se nejvíce mluví o herečce Meghan Markle, která se má brzy stát ženou prince Harryho. Už od začátku je středem pozornosti všech médií, a to hlavně kvůli tomu, že její minulost zrovna neodpovídá požadavkům královské rodiny. Meghan je totiž rozvedená, a navíc se živila jako herečka a její matka je černoška. To však nebránilo tomu, aby se do ní Harry bezhlavě zamiloval, a sama královna Alžběta II. se sňatkem nakonec souhlasila. Typově připomíná Meghan vévodkyni Kate a britský národ si ji rychle zamiloval. 


  • Doria Ragland

    Doria Ragland
    Autor: instagram.com

    Maminka Meghan je afroamerického původu a pracuje jako sociální pracovnice. Ráda by se ale věnovala vlastnímu podnikání. S otcem Meghan Thomasem Marklem se rozvedla, když bylo dceři šest let. To, že zůstaly samy, ale posílilo jejich vztah a dnes jsou z nich nejlepší kamarádky. Také princ Harry o své nastávající tchyni mluvil vždy hezky. Meghan si dokonce přála, aby ji matka v den svatby vedla k oltáři, což se pravděpodobně stane skutečností. 

  • Samantha Grant

    Nevlastní sestra Meghan Markle Samantha
    Autor: profimedia.cz

    Meghan nemá se svou o šestnáct let starší sestrou zrovna nejlepší vztah. Mají společného otce, a přestože si bývaly velmi blízké, vše změnily finanční problémy, které v rodině nastaly. Samantha Meghan často vyčítala, že jim nepomohla v době, kdy natáčela slavný seriál Kravaťáci, a neměla tak o peníze nouzi. Sestra je navíc na vozíku, protože trpí roztroušenou sklerózou. Těsně před svatbou v několika britských televizích promluvila o tom, že Meghan omezuje svou rodinu a brání jí v komunikaci s novináři. Samantha je nejspíš rozhořčená, protože ji Meghan nepozvala na svatbu. Sama nevěsta prohlásila, že se s touto částí rodiny nikdy příliš nesetkávala a že tito lidé o ni projevili zájem až teď, když se má stát součástí britské monarchie.

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.