Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Vzkaz pro Kate: Takhle vypadáme my! Obyčejné ženy zveřejňují své poporodní fotky

26. dubna 2018 | 06:00

Začátkem týdne vévodkyně Kate porodila třetí královské dítě. Jak už to bývá zvykem, pár hodin po porodu děťátko ukázala veřejnosti a u toho vypadala zase fantasticky! Na to se rozhodly reagovat obyčejné matky, které ukázaly, jak vypadá realita!

Vévodkyně Kate je považována za módní ikonu a tisíce žen po celém světě její vkus milují. Stejně jako u předchozích dvou porodů, i tentokrát vypadala jako ze škatulky. Známky toho, že před pár hodinami porodila dítě, byste na ní hledali jen těžko. V krásných červených šatech s límečkem inspirovaných princeznou Dianou a dokonalém make-upu vedle svého manžela prince Williamacelá jen zářila.

Každá žena by si nejspíš přála, aby po porodu vypadala stejně skvěle jako Kate. Ta měla po ruce kadeřníka, vizážistu a skvělé šaty, ale stejně – jak to, že nevypadala unaveně? 

Obyčejné ženy se rozhodly, že ukážou veřejnosti realitu. Některé z nich proto na sociálních sítích začaly v reakci na vzhled Kate vyvěšovat své poporodní snímky a musíme říct, že některé koláže jsou opravdu povedené.

Přesvědčte se sami!

Autor: Aneta Valešová