Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Záplava nádherných šatů a chodící mrtvola: Jak proběhl filmový festival v Cannes?

18. května 2018 | 06:00

Sedmdesátý první filmový festival v Cannes zítra končí. Jako každý rok se zde předvedly slavné hvězdy v nádherných šatech. Kdo zazářil a kdo vypadal unaveně?

Letošní ročník nenavštívilo tolik slavných celebrit jako vždy, ale nouze o krásné šaty rozhodně nebyla. Modelky opět ukázaly odhalené modely a některé ženy se snažily svými šaty něco vzkázat.

Stejně jako na Zlatých glóbech podpořily celebrity boj za ženská práva. Zapojily se Cate Blanchett, Kristen Stewart, Marion Cotillard i Salma Hayek. Hned první den se oblékly do černých šatů.

Cate Blanchett
Autor: profimedia.cz

Rovněž hned první den se nesl v poctě zesnulému českému režisérovi Miloši Formanovi. Promítal se jeho film Hoří, má panenko. U českých hvězd ještě zůstaneme. Na festivalu nechyběla česká modelka Petra Němcová. Zvolila bílé šaty s rozparkem, ve kterých ukázala kalhotky, a pak černé krajkové šaty, ve kterých jí nenápadně vykukovala ňadra.

Petra Němcová ukázala na letošním festivalu kalhotky a ňadro.
Autor: profimedia.cz

Ne všechny ale zazářily. Kristen Stewart vypadala velmi unaveně. Nepodařilo se jí zamaskovat kruhy pod očima a ihned po fotografování zula lodičky. Zároveň předvedla nejhorší outfit festivalu, a to na slavnostní večeři. V bílých nevzhledných šatech vypadala jako zombík.

Kristen Stewart
Autor: profimedia.cz

Vedle módních přešlapů došlo i na úraz. Helen Mirren zažila ošklivý pád, hned po rozhovoru s novináři. Poranila si zápěstí, ale na červeném koberci nechyběla. Zazářila v modrých sametových šatech od Elie Saab.

Helen Mirren
Autor: profimedia.cz

Další róby si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová