Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Styl podle celebrit: Žlutý kabát dokonale vyladěné první dámy USA

1. března 2018 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit. Stačí vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Melania Trump (47) se oblékla do žluto-hnědého outfitu.

Jako první dáma se Melania musí oblékat elegantně a na úrovni. Stejně tak by se měla oblékat vhodně ku příležitosti, což prvním rokem v roli první dámy zvládala tak napůl. Například vzít si lodičky od Manolo Blahnika do Texasu při cestě na podporu lidem po ničivé povodni není úplně nejlepší nápad.

Melania se však zlepšuje. Při nedávné jednodenní cestě do Ohia vsadila na dokonalou vyladěnost. Provokativní leopardí vzor ponechala pouze na lodičkách a oslnila nádherným žlutým kabátkem, který doplnila o rolák stejné barvy a o hnědou koženou pouzdrovou sukni, ladily i hnědé doplňky.

Buďte jako Melania Trump

Zkuste vše pořádně sladit jako Melania. Nemusí se jednat zrovna o zvířecí vzor. Co třeba jarní květiny nebo puntíky, které jsou teď snad v každém obchodě? Stejně tak i žlutá barva, která k jaru neodmyslitelně patří. A tak je žlutý kabátek parádní volbou na přechod ze zimy do teplejších měsíců.

Melania Trump
Autor: profimedia.cz
Kabát: Bershka, 899 Kč, svetr: Stradivarius, 349 Kč, sukně: Zoot, 949 Kč, lodičky: Botovo, 672 Kč, kabelka: Zoot, 749 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Podívejte se na další stylové outfity Melanie Trump:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/Mary Tardito/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová