Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Celebrity na síti: Dana Morávková jako modelka, Daniela Peštová bez make-upu

2. prosince 2017 | 06:00

Facebook, Instagram, Twitter... Kdo na nějaké z těchto sociálních sítí nemá účet, jako by nebyl. Co se za poslední dobu událo u celebrit?

Dana Morávková se ve svých 46 letech poprvé prošla po mole. Předvedla se v šatech od návrhářky Natali Ruden. Fotky, které si přidala na facebookový profil a na kterých jí to moc slušelo, najdete ve fotogalerii:

Nedávno Dana Morávková navrhla novou řadu kabelek. Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
Podívejte se, jaké kabelky pro vás navrhla Zdena z Ordinace • VIDEO: Adam Balažovič/ bpž

Minulý týden, ale i tento se točily okolo přehlídky Victoria´s Secret. Na časy mezi andílky zavzpomínala jak Eva Herzigová (44), tak i Daniela Peštová (47) prostřednictvím svého Instagramu. Obě dvě modelky pracovaly pro Victoria´s Secret na přelomu tisíciletí. Předtím ještě Daniela přihodila svou aktuální fotku, kde je bez make-upu. Podívejte se do galerie a určitě s námi budete souhlasit, když řekneme, že to vážně není spravedlivé!

Ve fotogalerii najdete ještě vánočně naladěného i oblečeného Davida Beckhama (42), svatební fotku Agáty Prachařové (32), když si před čtyřmi lety brala Jakuba Prachaře (34), Justina Timberlaka (36) při flambování, ukázku nové kolekce bot Sarah Jessiky Parker (52) a momentku z backstage focení Terezy Maxové (46) s Ester Berdych Sátorovou (25), ze které je nyní brunetka!

Autor: Lucie Houdková