Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šedesátnice Sharon Stone v plavkách. Co na ni říkáte?

28. listopadu 2017 | 06:00

S přibývajícím věkem je těžší udržet si štíhlou a zpevněnou postavu. Sharon Stone o sebe zřejmě stále pečuje, protože na pláži v Miami vypadala naprosto skvěle! Herečka zvolila módní jednodílné plavky a dokázala, že i v takovém věku mohou být ženy krásné!

Sharon Stone (59) zná každý především coby svůdnou krásku ze Základního instinktu, kde Michaelovi Douglasovi odhalí svůj klín. Scéna se stala kultovní a Sharon byla několikrát vyhlášena nejkrásnější ženou planety. Traduje se, že věk ženy připravuje o krásu, a dámy po padesátce už nejsou sexsymboly.

Nejen Sharon Stone ale dokazuje, že opak je pravdou! Na prahu šedesátky vapadá naprosto báječně a její dokonalou postavu by jí mohly závidět i ženy o několik desítek let mladší. Je dobře, že celebrity demonstrují, že krása nemá číslo a že nezrají jen muži, ale i ženy. Ostatně přesvěčte se sami v naší fotogalerii:

 

Sharon Stone je žijící legendou a největším americkým sexsymbolem od dob Marilyn Monroe. Přidává tomu i fakt, že se v minulosti netajila svou bisexualitou a prožila několik vášnivých vztahů se ženami. 

Kvůli autoimunitnímu onemocnění nemůže mít děti a potom, co se několik let snažila otěhotnět přirozenou cestou, se rozhodla pro adopci. Dnes má tři syny, ale sama přiznává, že toto životní období pro ni nebylo vůbec jednoduché. Když byla vdaná za novináře Phila Bronsteina, potratila prý tolikrát, že přesné číslo ani neví. Svou energii potom vložila do výchovy svých adoptivních synů a také urputně bojuje za práva homosexuálů. 

Autor: kaj