Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Pletky slavných: Muži, kteří odešli od manželek za slavnými milenkami

15. listopadu 2017 | 12:00

Nevěra existuje a existovat bude a ve světě slavných, kdy je krásný vzhled skoro podmínkou a večírky na denním pořádku, k ní bohužel dochází ještě častěji. Někdo zůstává absolutně věrný, někomu občasné úlety vztah nerozbijí. Někdy se ale muži (i ženy) rozhodnou, že je čas jít o dům dál. Které celebrity opustily své partnerky a partnerky kvůli milenci či milence?

Někdy vám cestu zkříží "ten pravý", když nejste zrovna ve vztahu, a někdy taky ne... O tom by mohlo sáhodlouze vyprávět těchto deset hvězdných dvojic. Vyplatila se nevěra všem záletníkům, nebo se pohádkový konec stejně nekonal?

Nejznámějším párem mezi celebritami, v němž milenka "zvítězila" nad partnerkou, je asi Angelina Jolie a Brad Pitt. Jiskra mezi nimi přeskočila při natáčení filmu Pan a paní Smithovi (2005). V té době byl Brad ještě s Jennifer Aniston, ale záhy se dvojice rozvedla. Ovšem ani u Brada s Angie se pohádkový konec nekonal a dvojice si nedávno prošla velmi nepěkným rozvodem a tahanicí o děti.

Dalším pikantním příběhem je ten o lovestory Woody Allena (80) a jeho manželky Soon-Yi (45). Lepší zápletku by nevymyslel snad ani sám Woody. Soon-Yi je adoptivní dcerou Mii Farrow, se kterou byl Woody ve vztahu deset let. V roce 1992 se  s ním ale Mia rozešla, protože ve Woodyho bytu našla nahé snímky Soon-Yi.

Rázem z toho byl hollywoodský skandál, protože Woody byl prakticky jejím nevlastním otcem, a navíc je dělí 35letý věkový rozdíl. Zdá se ale, že nic z toho jim nebylo překážkou. Vzali se v roce 1997 a dvojice je spolu šťastná až doposud. 

Kdo z hvězdných párů na tom byl podobně? Podívejte se do fotogalerie:

Další novinky ze života slavných sledujte v rubrice VIP >>>

Autor: red