Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Melania Trump: Od kariéristky a úspěšné modelky k nevýrazné první dámě

31. ledna 2017 | 12:00

Melania (46) je jedinou první dámou, která nafotila nahé snímky, a podle průzkumů je nejméně oblíbenou od dob, kdy byla první dámou Hillary Clinton. Počínaje lednem 2017 se stala Melania Trump první dámou USA, a přestože média se k rodině Trumpů upínají snad ze všech úhlů, Melania zůstává tak trochu v pozadí. Kdo je vlastně Melania Trump?

Melanija Knavsová se narodila 26. dubna 1970 v tehdejší Jugoslávii, dnešním Slovinsku. Vystudovala střední školu designu a fotografování. Následně nastoupila na Lublaňskou univerzitu, kde studovala návrhářství a architekturu. V té době už se Melania živila modelingem, a měla dokonce podepsanou smlouvu v Miláně, kam se také po zanechání vysoké školy přesunula. Pracovala také v Paříži a byla velmi žádanou modelkou. V roce 1996 odjela do Spojených států amerických.

Dostala se na titulní strany celosvětově známých deníků Vogue, Harper’s Bazaar, Ocean Drive, In Style, New York Magazine, Avenue, Allure, Vanity Fair, Self, Glamour, GQ, Elle. Nejvíce byla médii popotahována za fotografie v časopise Sports Illustrated.

Video se připravuje ...
Melania Trump mluví o svém manželství a životě. • VIDEO: Youtube.com/MSNBC/BPŽ

V září roku 1998, tedy dva roky po přestěhování do Ameriky, potkala Melania na večírku módního týdne Fashion Week realitního magnáta Donalda Trumpa. Podle jejích slov ji požádal o telefonní číslo. Jelikož s sebou však měl dámský doprovod, přišlo Melanii nevhodné mu své telefonní číslo dát, proto si řekla o jeho číslo s tím, že mu zavolá ona sama. O rok později vztah Melanie a Donalda oznámila média a pár tuto informaci potvrdil. Velkolepá svatba proběhla pak v roce 2005.

Rok po svatbě, v roce 2006, se Donaldu Trumpovi a Melanii narodil syn Barron William Trump. Že této velmi pohledné ženě s kočičíma očima svět politiky a světla reflektorů příliš nesvědčí, je bezpochyby fakt. Sama to potvrdila několika svými rozhodnutími z posledních měsíců. Například tím, že se jako první prezidentova manželka v historii rozhodla nepřestěhovat se s celou rodinou do Bílého domu a zůstala v New Yorku, kde její syn chodí do školy.

Více informací o Melanii Trump najdete ZDE.

 

 

Video se připravuje ...
Z černovlásky blondýna! Jak šel čas s Ivankou Trump? • VIDEO: Profimedia/BPŽ

 


Autor: red