Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nej outfity uplynulého týdne: Padesátiletá "Zoufalka" strčila všechny do kapsy!

  • 1. února 2017 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Salma Hayek (50)

    Krásná mexická herečka Salma Hayek je známá tím, že často obléká šaty s volánky, pásky a prvky viktoriánské módy. Na prestižní udílení filmových a seriálových cen SAG oblékla žluté šaty s asymetricky řešeným vrškem. Kromě volánku zdobila kanárkově žlutou róbu také velká růžová květina na rameni. Právě ta už byla v kombinaci s nápadnou barvou, volánkem a růžovým páskem příliš. Bez aplikací na horní části šatů by to bylo dokonalé, takhle nám to připomínalo spíše šaty na vystoupení ve flamenku.

    Salma Hayek
    Autor: profimedia.cz

    Video se připravuje ...
    Nejlépe oblečené celebrity na SAG Awards 2017 • VIDEO: youtube.com_Pastimers - World's Best & Worst/BPŽ

  • Felicity Huffman (54)

    Lynett ze Zoufalých manželek v podání herečky Felicity Huffman nikdy nebyla prvoplánová kráska. Felicity ale všem ukázala, že klidně mohla v oblíbeném seriálu hrát tu největší kočku z celého města. Po padesátce má totiž stále postavu jako dvacítka a neuvěřitelný šmrnc. Bílé šaty z italského salonu Antonio Grimaldi jí dokonale padly, a Felicity se tak stala jednou z největších hvězd předávání cen SAG.

    Felicity Huffman
    Autor: profimedia.cz
  • Ariel Winter (19)

    Hvězda oblíbeného seriálu Modern Family Ariel Winter ve skutečnosti rozhodně není tak upjatá jako postava šprtky Alex, kterou v seriálu hraje. Důkazem jsou i šaty, které oblékla na udílení cen SAG. V krásné zlaté róbě vynikly její ženské křivky a přednosti. Také nový účes v podobě mikáda jí perfektně sedne. O Ariel ještě hodně uslyšíme!

    Ariel Winter
    Autor: profimedia.cz

  • Jessica Pimentel

    To americká hvězda seriálu Orange Is the New Black Jessica Pimentel se za své křivky také nestydí. Na červeném koberci se ale odvázala až moc. Kdyby byl rozparek alespoň trochu střídmější, byla by herečka za hvězdu, takhle se stala akorát terčem kritiky. Někdy je méně více!

    Jessica Pimentel
    Autor: profimedia.cz
  • Miranda Kerr (33)

    Modelka Miranda Kerr byla prestižním magazínem Harper´s Bazaar zvolena jednou z nejelegantnějších slavných žen na světě. Na slavnostní večer pořádaný k oslavám 150 let výše zmiňovaného časopisu oblékla pruhované šaty s hodně odvážným rozparkem. Slušelo jí to, ostatně jako vždycky, ale většinou to umí i lépe.

    Miranda Kerr
    Autor: profimedia.cz

Klíčová slova:  trendy, móda, outfity, oblečení, týden, styl
Diskuse ke článku
.