Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Kim Kardashian má konkurenci! Mladá sexbomba si nechala zmenšit ňadra!

2. května 2016 | 06:00

Osmnáctiletá seriálová herečka Ariel Winter je čím dál populárnější. Díky jejím bujným ňadrům, oblým bokům a odvážným outfitům to vypadá, že brzy strčí do kapsy aktuální symbol dokonalých ženských křivek Kim Kardashian! Jak se vám nová tvář zahraničního showbyznysu líbí?

V 11 letech začala hrát v jednom z nejoblíbenějších komediálních seriálů světa Modern Family. Postava šprtky Alex Dunphy ji proslavila po celém světě. U nás však největší popularitu získala díky odvážnému rozhodnutí týkajícímu se jejích prsou. Sotva oslavila osmnácté narozeniny, nechala si ze zdravotních důvodů zmenšit ňadra velikosti šest o celá dvě čísla. K tomuto kroku ji kromě velkých bolestí zad přiměli i tvůrci seriálu, kteří si s rychlým vývojem teenagerky nevěděli rady, a tak ji halili do vytahaných neforemných svetrů.

Zákrok rozhodně nepřipravil mladou herečku o sex-appeal, naopak! Od té doby se cítí mnohem sebevědoměji, což se odrazilo především na jejím šatníku. Bez výstřihu, odhaleného pupíku nebo alespoň ultrakrátké sukně ji teď rozhodně neuvidíte. A my říkáme: Ano! Konečně se na scéně objevila další sympatická žena, která se nestydí za své křivky, ale zároveň dodržuje zdravý životní styl. Doufáme, že Ariel bude alespoň na dálku dodávat odvahu všem ženám, které se stydí za to, že nevypadají jako z přehlídkových mol.

Líbí se vám Ariel?
80%
20%
Děkujeme za Váš hlas!
20 hlasů
5 hlasů

 

Video se připravuje ...
Ariel na Bahamách • VIDEO: youtube.com