Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Dvě ženy, jedny šaty! Které to sluší víc?

  • Slavné ženy ve stejných šatech.
    4. prosince 2014 | 06:00

    Slavné ženy a luxusní šaty patří neodmyslitelně k sobě. Ale co když si dvě celebrity obléknou stejný model? Považuje se to ve světě slavných za módní trapas? V případě, že té druhé to slušelo víc, tak ano! A my rozhodneme, která ze slavných krásek vyhrála a která ostrouhala!

  • Kim Kardashian vs. Alessandra Ambrosio

     

    Jedna z nejúspěšnějších modelek současnosti, Alessandra Ambrosio, se na slavnostním předávání cen Latin Grammy´s objevila v geometrických šatech, které naneštěstí týden před ní oblékla nepříliš oblíbená hvězdička Kim Kardashian. Odvážné a nevšední šaty slušely oběma ženám, ale Kimina bujná ňadra ve véčkovém výstřihu vypadala poměrně lacině. Další minusové body obdržela Kim za kotníkové boty, které jí nápadně zkracovaly nohy. Alessandra zvolila perfektně jak boty, tak i barevně sladěné psaníčko, takže v tomto souboji vítězí!

    Slavné ženy ve stejných šatech.
    Autor: profimedia.cz
  • Kim Kardashian vs. Shay Mitchell

     

    Kim Kardashian má opravdu smůlu, tentokrát oblékla ona šaty, ve kterých zhruba půl roku před ní zářila herečka Shay Mitchell. Sněhobílý crop trop s pouzdrovou sukní na první pohled lépe padl mladší Shay, která nemá tak žensky tvarovanou postavu jako Kim. I metalické lodičky byly lépe zvoleny než zlaté Kiminy sandálky. Třešničkou na dortu je Shayin naprosto dokonalý nedbalý cop. Promiň, Kim, ale zase to nevyšlo!

    Slavné ženy ve stejných šatech.
    Autor: profimedia.cz/James Atoa/Everett Collection
  • Emma Stone vs. Nicki Minaj vs. Olivia Palermo

     

    Stává se to opravdu málokdy, ale tyto šaty ve stylu nezbedné školačky oblékly hned tři celebrity. Herečka Emma Stone je bezpochyby krásná žena, ale v bílé halence a balonové sukni vypadá všedně a ztraceně. Velké plus však dostává za super moderní tvar slunečních brýlí. Zpěvačka Nicki Minaj se ve stejném outfitu vyfotila na svůj Instagram. Boty ani jiné doplňky nám však neukázala, ale celkově jí oblečení padne. S nepřirozeně dlouhými a rovnými vlasy však působí trochu jako striptérka převlečená za školačku. Jasnou vítězkou je modelka a módní ikona Olivia Palermo, která zelenou kabelkou s třásněmi a nepřehlédnutelnými sandálky s geometrickými obrazci dodala modelu potřebný šmrnc!

    Slavné ženy ve stejných šatech.
    Autor: profimedia.cz
  • Rachel McAdams vs. Nicole Kidman

     

    V rozmezí jen pár dnů oblékly stejné šaty i herečky Rachel McAdams a Nicole Kidman. Přestože se jedná o totožné modely, Racheliny šaty mají nešťastnou délku, protože je výrazně menší než Nicole. Ta vítězí i ve volbě stříbrných sandálků a třpytivého náramku. Rachel sice obula klasické černé lodičky, ale společně s poměrně obyčejnými šaty tvořily nudný výsledek. Vítězkou se stává Nicole!

    Slavné ženy ve stejných šatech.
    Autor: profimedia.cz
  • Rachel Bilson vs. Miranda Kerr

     

    Herečka Rachel Bilson oblékla šaty áčkového střihu, které jí perfektně padly. Tehdy však nevěděla, že o více než rok později zvolí stejný model i modelka Miranda Kerr. V případě této dvojice je velmi těžké rozhodnout, komu šaty sluší víc. Rachel chválíme za lesklé sandálky a asymetrický účes a Miranda zase zabodovala s černým páskem a třpytivým psaníčkem. Obě ženy vítězí!

    Slavné ženy ve stejných šatech.
    Autor: profimedia.cz
  • Eva Herzigová vs. Jennifer Lopez

     

    Česká topmodelka a americká zpěvačka a herečka mají zřejmě podobný vkus. Ale česká kráska předvedla svůj model o více než rok dříve v Cannes. Naneštěstí ve střapatých mini vypadala mnohem lépe Jennifer. Eva působí ve sněhobílých šatech bledě a černé lodičky s nýtky jsou nevhodné. Naopak zpěvaččina snědá pokožka vypadá v kombinaci s bílou úchvatně a blýskavé boty s psaníčkem dodávají modelu hvězdný šmrnc.

    Slavné ženy ve stejných šatech.
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.